Naar inhoud
 

5 O'Clock Class Almere

Klik hier

 

5 O'Clock Class - Amsterdam

meer informatie

 

5 O'Clock Class DAMU

klik hier

 

Bekijk ons op Instagram

Klik hier!

De 5 O’Clock Class is de meest veelzijdige, allround vooropleiding voor hedendaagse dans die er in Nederland is. Of je hart nu ligt bij de urban dance, bij de jazz- en musicaldans of dat moderne dans je grootste passie is: de 5 O’Clock Class helpt je om je talenten en skills als danser verder te ontdekken en ontwikkelen.

Diversiteit

Diversiteit is het kernwoord bij de 5 O’Clock Class. Je kunt dat afleiden uit ons lesprogramma, waarin urban-dansstijlen, moderne dans, jazz en klassiek ballet een belangrijke plaats hebben, maar waarin ook ruimte vrijgemaakt is voor workshops van onder meer showdans, Afrikaanse dans, en zang- en theatertechnieklessen. En wanneer je naar ons docententeam en onze leerlingen kijkt, valt die diversiteit meteen op. Zij hebben uiteenlopende culturele en maatschappelijke achtergronden, zijn getraind in heel verschillende danstechnieken, maar vinden elkaar in een enorme liefde voor de dans en – waar het de docenten betreft – in hun wens om hun kennis en ervaring over te dragen op jonge generaties dansers. 

Het beste uit jezelf halen

De 5 O’Clock Class biedt een veilige leeromgeving, waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Experimenteren en ‘fouten maken’ zijn daar onderdeel van: je komt naar de 5 O’Clock Class om te leren en met plezier te dansen; we verwachten dus niet dat je al op topniveau presteert wanneer je je bij ons aanmeldt. Het gaat ons erom dat je de potentie hebt om een goede, professionele danser te worden. Teamwork, discipline, werkhouding en een ‘open mind’ zijn belangrijk binnen onze opleiding, maar we willen je – als danser én als mens – vooral ook zelfvertrouwen geven en je creativiteit stimuleren.

Delen
 

5 O'Clock Class Almere

Klik hier

 

5 O'Clock Class - Amsterdam

meer informatie

 

5 O'Clock Class DAMU

klik hier

 

Bekijk ons op Instagram

Klik hier!