Naar inhoud
 

Doneer nu! Steun onze studenten

via iDeal

Geef aan het ATD Fonds

Het ATD Fonds ondersteunt studenten van alle opleidingen aan de Academie voor Theater en Dans om hun opleiding te voltooien en de stap naar het werkveld te maken. Dat doen we door het uitreiken van prijzen en het verlenen van bijdragen in het collegegeld. Dit kunnen we niet doen zonder de steun van donateurs.Bijdragen aan het ATD Fonds kan door een bedrag over te maken via iDeal.

Liever zelf een bijdrage overschrijven? Gebruik dan de volgende gegevens:

Rekeningnummer:
Stichting ATD Fonds NL59ABNA0128663596 te Amsterdam. Indien u specifiek aan het Jan Kassies Fonds wilt schenken, vermeld a.u.b.: bijdrage Jan Kassies Fonds.

KvK-nummer: 34277346
Fiscaal nummer: 818193700
RSIN: 8181.93.700

Stichting ATD Fonds heeft een culturele ANBI status. Dit betekent dat je gift extra aftrekbaar is van de belasting. Via deze link vind je meer informatie over het aftrekken van een gift aan een instelling met een culturele ANBI status.

Fonds op Naam en Nalatenschappen

Met een Fonds op Naam sticht u een eigen fonds met een bijzonder doel. Het startkapitaal hiervan bedraagt ten minste € 30.000. Met een Fonds op Naam verbindt u uw naam langdurig aan de Academie voor Theater en Dans. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op.

 

Het is mogelijk om de Stichting Fondsen de Theaterschool bij testament te benoemen tot (mede-)erfgenaam. Zo kunnen nieuwe generaties studenten blijven rekenen op uw steun. U kunt bijvoorbeeld een Fonds op Naam stichten of bijdragen aan een bestaand fonds.

Delen
 

Doneer nu! Steun onze studenten

via iDeal