Student Life: voor studenten van studenten

Het Student Life programma is gebaseerd op vier met elkaar verbonden pijlers: zorg en advies, taalcursussen, alumni en vacatures voor studenten.

Zorg en advies
In de ATD bieden wij onderwijs op hoog niveau aan ambitieuze, getalenteerde, gepassioneerde en hardwerkende studenten. En zij ontwikkelen zich fantastisch. Tegelijkertijd zien we op (inter)nationaal niveau dat stress en soms angst onder studenten toeneemt. Er worden flinke eisen gesteld aan de studenten en zij stellen die ook aan zichzelf. Studenten die hulp of advies zoeken binnen deze pijler kunnen op ons intranet meer informatie vinden.

Taalcursussen 
In samenwerking met De Taalkamer bieden wij bij de ATD taalcursussen aan studenten aan. We gebruiken fondsen uit ons budget voor kwaliteitsborging om internationale studenten te helpen de Nederlandse taal te leren.

Alumni
De academie biedt sinds enige jaren een mooi online platform aan alumni via de Lichtingensite. Met het profiel laten studenten, toekomstige studenten zien hoe het is om een kunstopleiding aan de AHK te volgen. Zo kunnen studenten zich online profileren als artiest.

Vacaturebank
Vacaturebank voor studenten, waar banen / klussen binnen de academie worden aangeboden. Studenten kunnen op ons intranet de banen en klussen vinden.

Van studenten voor studenten
Studenten en medewerkers van de Academie voor Theater en Dans kunnen meer informatie over Student Life vinden door in te loggen op: myahk.nl

Delen