Open dagen Academie voor Theater en Dans

Op 23 maart 2019 is de Open Dag van de opleidingen Productie, Scenografie, Design & Technologie en Technische Productie (AD) van 13:00-16:00 uur.

De eerstvolgende Open Dag van de Academie voor Theater en Dans (ATD) is op zaterdag 25 januari 2020 van 10:30-17:00 uur een open dag waarbij je kennis kunt maken met alle opleidingen van de ATD. In de studio’s en werkplaatsen van de ATD bruist het de hele dag van activiteit. Zo zijn er openbare (kijk)lessen, repetities, presentaties en workshops van alle podiumdisciplines.

 

Aanmeldformulier open dagen

Meld je nu aan!

23 maart 2019: Open Dag Productie, Scenografie, Design & Technologie en Technische Productie (AD)

  • De ATD-opleidingen Scenografie, Productie Podiumkunsten, Design & Technologie en Technische Productie (AD) houden op zaterdag23 maart 2019 een extra gezamenlijke open dag van 13.00-16.00 uur.

Geen theater- en dansproductie komt tot stand zonder de visie en creativiteit van initiatiefnemers, creative producers, (technisch) producenten, licht -, geluidsontwerpers en scenografen.  Deze professionals worden binnen de Academie voor Theater en Dans opgeleid, in de opleidingen Scenografie, Design & Technologie en Technische Productie (AD)en Productie Podiumkunsten.

Agenda open dagen

Geen gebeurtenissen gevonden