Open dag Academie voor Theater en Dans 28 januari 2023

Op zaterdag 28 januari 2023 van 10:30 - 17:00 uur houdt de Academie voor Theater en Dans houdt een open dag waarbij je kennis kunt maken met alle opleidingen van de ATD. De open dag vindt plaats in het gebouw van de Academie, Jodenbreestraat 3, Amsterdam

Er zijn voorstellingen in de grote Theaterzaal en in het Danstheater. Ook in de studio's en werkplaatsen bruist het de hele dag van activiteit. Zo zijn er openbare (kijk)lessen, repetities en workshops van alle verscheidene podiumdisciplines.

De studenten en medewerkers zullen op die dag informatie geven over de opleidingen, de verschillende vakken, de selectieprocedures en wat er van je verwacht wordt als student. En natuurlijk is er uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. We nemen je mee langs een breed programma met makers, dansers, ontwerpers, producers, docenten, regisseurs en spelers.
Meer informatie en aanmelden

Open dag Scenografie, Techniek en Productie 18 maart 2023

Op zaterdag 18 maart 2023 houden de opleidingen Scenografie, Productie Podiumkunsten en Design & Technologie daarnaast een gezamenlijke open dag van 13:00 - 16:00 uur.

  • Ontvang informatie over de opleidingen
  • Stel je vragen aan studenten en docenten
  • En ontdek of de opleiding bij je past!

Meer informatie en aanmelden

Agenda open dagen

28.01.23, 10:30 uur
Academie voor Theater en Dans