Open dagen Academie voor Theater en Dans

De eerstvolgende open dag van de Academie voor Theater en Dans (ATD) is op zaterdag 26 januari 2019 van 10.30-17.00 uur een open dag waarbij je kennis kunt maken met alle opleidingen van de ATD. In de studio’s en werkplaatsen van de ATD bruist het de hele dag van activiteit. Zo zijn er openbare (kijk)lessen, repetities, presentaties en workshops van alle podiumdisciplines.

 

Aanmeldformulier open dagen

Meld je nu aan!

Infomarkt op de vierde en zesde verdieping
Alle opleidingen zijn vertegenwoordigd met een informatiestand bij de infomarkt op de vierde en zesde verdieping. Hier kun je terecht als je vragen hebt over de selectie- en auditieprocedure, of als je meer wilt weten over het studieprogramma. Studenten en medewerkers van de opleidingen kunnen al je vragen beantwoorden.

Agenda open dagen

26.01.19, 10:30 uur
Academie voor Theater en Dans
28.01.19, 19:00 uur
DAS Graduate School
26.02.19, 19:00 uur
DAS Graduate School

23 maart 2019: Open Dag Productie, Scenografie, Design & Technologie en Technische Productie (AD)

  • De ATD-opleidingen Scenografie, Productie Podiumkunsten, Design & Technologie en Technische Productie (AD) houden op zaterdag23 maart 2019 een extra gezamenlijke open dag van 13.00-16.00 uur.

Geen theater- en dansproductie komt tot stand zonder de visie en creativiteit van initiatiefnemers, creative producers, (technisch) producenten, licht -, geluidsontwerpers en scenografen.  Deze professionals worden binnen de Academie voor Theater en Dans opgeleid, in de opleidingen Scenografie, Design & Technologie en Technische Productie (AD)en Productie Podiumkunsten.