Naar inhoud
 

kom naar de open dag op 30 november

 

Heb je vragen over deze opleiding? Stuur een mail

Wil jij graag een opwindende carrière in internationale dans en performance? Doe dan auditie voor ons innovatieve, nieuwe Expanded Contemporary Dance programma. Ontwikkel jouw eigen, unieke talent in dit zeer diverse programma. Verken en ontdek de relatie tussen social, urban en niet-westerse dansstijlen en de Europese en Amerikaanse traditie van theaterdans. We dagen je uit om bij te dragen aan de toekomst van de dans!

Bewegen tussen werelden, je verbeelding trainen

Het werkveld van professionele dans en performance verandert snel. Gevestigde repertoire-gezelschappen veranderen of verdwijnen, nieuwe companies en tijdelijke projecten ontstaan, met invloeden uit heel verschillende dansstijlen, vormen van kunst en culturele 'werelden'.

Ontwikkel jouw unieke talent

Ons innovatieve, gevarieerde en dynamische programma bereidt je voor op een levenslange danscarrière. Samen met jou verkennen we de toekomst van de dans en onderzoeken wat 'hedendaagse dans' is. Wij trainen je om een danser en een co-creërende kunstenaar op hoog niveau te worden, met een groot fysiek bewustzijn, verbeeldingskracht, kritische capaciteiten, precisie en flexibiliteit.

Opleidingsgegevens
Artistieke leidingBojana Bauer
Studielast240 EC
Studieduur4 jaar voltijd
CROHO-code34798 (B Dans)
GraadBachelor of Arts (BA)
Delen
 

kom naar de open dag op 30 november

 

Heb je vragen over deze opleiding? Stuur een mail