Naar inhoud
 

Meld je aan voor de open dag!

Klik hier

Open dag Academie voor Theater en Dans

De open dag van alle opleidingen is op zaterdag 28 januari 2023

Proef de sfeer
Je kunt op zaterdag 28 januari 2023 de sfeer proeven van de ATD en onderzoeken of een opleiding aansluit bij jouw interesse, talent, capaciteiten en mogelijkheden. We willen je de mogelijkheid bieden om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen bepalen: is deze opleiding iets voor jou?

Neem een kijkje in studio's en zalen
Tijdens de open dag openen we de deuren van de Academie voor Theater en Dans. We geven je een kijkje in onze studio’s en zalen en je kunt kennis maken met alle theater- en dansopleidingen. Ook stellen we je in staat onze faciliteiten en werkplaatsen te bekijken en vragen te stellen aan studenten en docenten.

Infomarkt op de vierde en zesde verdieping
Alle opleidingen zijn vertegenwoordigd met een informatiestand bij de infomarkt op de vierde en zesde verdieping. Hier kun je terecht als je vragen hebt over de selectie- en auditieprocedure, of als je meer wilt weten over het studieprogramma. Studenten en medewerkers van de opleidingen kunnen al je vragen beantwoorden.

Online
Kun je niet bij de open dag in het gebouw van de academie aanwezig zijn? Een gedeelte van de open dag is ook online te volgen. Meer informatie volgt.

FAQ -veelgestelde vragen
Antwoord op veelgestelde vragen kun je hier vinden.

Delen
 

Meld je aan voor de open dag!

Klik hier