Open dag Academie Theater en Dans

De eerstvolgende open dag van de Academie voor Theater en Dans (ATD) is op zaterdag 23 januari 2021 van 10.30 - 17.00 uur een open dag waarbij je kennis kunt maken met alle opleidingen van de ATD. In de studio’s en werkplaatsen van de ATD bruist het de hele dag van activiteit. Zo zijn er openbare (kijk)lessen, repetities, presentaties en workshops van alle podiumdisciplines.

 

Meld je nu aan!

Klik hier

Proef de sfeer
Tijdens de open dag openen we de deuren van de Academie voor Theater en Dans. We geven je een kijkje in onze studio’s en zalen en je kunt kennis maken met alle theater- en dansopleidingen. Ook stellen we je in staat onze faciliteiten en werkplaatsen te bekijken en vragen te stellen aan studenten en docenten. Je kunt op zaterdag de sfeer proeven van de ATD en onderzoeken of een opleiding aansluit bij jouw interesse, talent, capaciteiten en mogelijkheden. We willen je de mogelijkheid bieden om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen bepalen: is deze opleiding iets voor jou?

Infomarkt op de vierde en zesde verdieping
Alle opleidingen zijn vertegenwoordigd met een informatiestand bij de infomarkt op de vierde en zesde verdieping. Hier kun je terecht als je vragen hebt over de selectie- en auditieprocedure, of als je meer wilt weten over het studieprogramma. Studenten en medewerkers van de opleidingen kunnen al je vragen beantwoorden.

Delen