Naar inhoud
 

‘Hoe verdeel je een taart écht eerlijk?’

Interview met Gabriela Acosta Camacho

Inzicht in eerlijk zaken doen

De Fair Practice-module

Eerlijk zaken doen is essentieel

Toch laten we ons makkelijk onderbetalen. Accepteren we voorwaarden en situaties die peers in een andere bedrijfstak nooit zouden aanvaarden. Onze sector is ondergewaardeerd en het is aan óns om daar verandering in aan te brengen. De Fair Practice-module geeft je inzicht in de structuren van het werkveld en geeft de mogelijkheid dit werkveld beter te navigeren. Je leert op een overtuigende manier duidelijk te maken wat wij en onze collega’s in de culturele en creatieve sector waard zijn.

Wijzer en mondiger in 5 lessen
Deze module brengt je alle handvatten voor goed gesprek over een eerlijke werkpraktijk. Je ontdekt hoe het culturele werkveld in elkaar steekt. Je doorgrondt situaties en je leert je eigen visie te vormen rond zakelijke en ethische vraagstukken. Dankzij deze nieuwe inzichten ben jij straks in staat om met een helder betoog op te komen voor jezelf en je collega’s.

“Onze sector is ondergewaardeerd. De meeste kunstenaars kunnen nauwelijks leven van de kunst. Dat moet en dat kan anders.”

De Fair Practice Module is een project gefinancierd en georganiseerd vanuit de kwaliteitsmiddelen. Ga naar Kwaliteitsafspraken om te zien waar de kwaliteitsmiddelen naar toe gaan.

 

Delen
 

‘Hoe verdeel je een taart écht eerlijk?’

Interview met Gabriela Acosta Camacho