Coördinatoren 5 O’Clock Class: Percy Kruythoff en Rahana Oemed

Docenten van het 5 o’clock-programma zijn grotendeels afkomstig uit het werkveld en de hbo-dansvakopleidingen van de Academie voor Theater en Dans, zoals Percy Kruythoff, Rahana Oemed, Peter Koppers, John Agesilas, Dian IJkhout en Faizah Grootens.

Faciliteiten

De les- en repetitiestudio’s en kantoren van de 5 O’Clock Class bevinden zich in de Academie voor Theater en Dans, de faculteit voor theater en dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Het gebouw staat in de Jodenbreestraat, in het centrum van Amsterdam en in het hart van het Nederlandse culturele leven.

Daarnaast vindt een groot deel van de lessen van de Peers (het hoogste niveau van de 5 O’Clock Class) plaats in zalencomplex NoLIMIT in Amsterdam-Zuidoost en worden er regelmatig ook lessen gegeven in het Bijlmer Parktheater, waarmee de 5 O’Clock Class een intensieve samenwerking onderhoudt.
  
Diverse malen per jaar treden de leerlingen van de 5 O’Clock Class op in zowel het Danstheater van de Academie voor Theater en Dans als in het Bijlmer Parktheater.

Delen