Beroepsperspectief

Onze afgestudeerde acteurs en kleinkunstenaars zijn creatief, muzikaal, ondernemend en kunnen interdisciplinair werken. Ze werken voor toneel, film en televisie of in de muziek- en kleinkunst of op andere interessante plekken in de samenleving waar fantasie en verbeelding nodig zijn. Ze zijn performer van eigen drama of cabaret, of richten hun eigen gezelschap op. In de afgelopen 140 jaar (de school is opgericht in 1874!) zijn aan onze opleiding talloze interessante, bevlogen, getalenteerde mensen afgestudeerd. Sommigen daarvan zijn bekend en beroemd. Anderen zijn minder bekend, maar hebben evengoed een fantastisch interessante en levenslange carrière.

Er is altijd, overal en in iedere tijd behoefte aan verbeelding en fantasie. Soms moet je de plek zelf stichten, soms word je ervoor gevraagd, en soms kom je op een plek terecht die je nooit voor mogelijk had gehouden. De school rust je uit met het juiste gereedschap om altijd en overal je vak uit te kunnen oefenen, een duurzame carrière op te bouwen en je plek in de wereld zelf te kunnen veroveren.

BeroepKunstenaar.nl

BeroepKunstenaar.nl is een kennisbank met praktische informatie over het starten en ontwikkelen van een duurzame beroepspraktijk als zelfstandige of in loondienst. Voor zowel uitvoerende, scheppende en docerende kunstenaars van verschillende disciplines, voor ondersteunende beroepen in de podiumkunsten.

Delen