Naar inhoud
 

Programma-onderdeel MIME terugkijken?

Klik hier

Programma Mime Opleidng

Bekijk hier het programma van de Mime Opleiding voor re-CONNECT terug.

Mime 4 tiptop take over.
Bereid je voor op bananen.
Laagdrempeligheid is het nieuwe nu.
Wij weten het hartstikke goed.
Get ready to reconnect.
Krokodillentranen zijn altijd in overvloed.
Porno kan ook poëzie zijn.
Veren en andere dingen in je reet.
Of zijn het gewoon diepgaande gesprekken?
#gewoonmime

‘Pure poëzie. Voelbare woede. Een troosteloze omarming. Een dreigende lichtvoetigheid. Overrompelende beelden. En een dans om nooit meer te vergeten… Je ervaart het in het eigenzinnige werk van deze afstuderende spelers-makers van de Mime Opleiding.

De registratie van de klassikale afstudeervoorstelling IF YOU’RE GOING THROUGH HELL KEEP GOING, die nu onder regie van René Geerlings gemaakt wordt, wordt getoond op 8 juli om 19:00 uur. Maak kennis met de afstuderende mimers door de life interviews en de fragmenten, teasers en foto’s die te zien zijn van het eigen werk of van voorstellingen waarin ze gespeeld hebben.

De afstuderende van dit jaar zijn; Sanne Bokkers, Moriah Dekker, Nick Deroo, Maja Grzeczka, Martijn Huisman, Charles Pas, Annet de Ruiter, Bodine Sutorius, Rick van der Steen en Niek Vanoosterweyck.

IF YOU’RE GOING THROUGH HELL KEEP GOING. (BECAUSE THAT’S NOT THE PLACE TO STOP)

Ons is een mooie toekomst beloofd maar tot op heden is er nog niks noemenswaardigs gebeurt. Wij hopen op een hoogtepunt maar ligt dat hoogtepunt misschien niet al achter ons? Wij zijn een kosmische grap en alles wat we doen is zinloos maar wij blijven tegen beter weten in een hoger doel geloven. Zonder dat we zeker weten of anderen dat wel zien. En iedereen die niet meedoet blijft achter. “if you can’t run, walk. If you can’t walk, crawl. But whatever you do, you have to keep moving forwards”.

In een onnavolgbaar spel van dwingende kwadranten ploeteren wij ons naar het einde van de regenboog in de hoop dat zich daar een pot goud bevindt.

If you’re going through hell…. is een theatrale depressie waar je beter om kunt lachen dan huilen.

Een afstudeervoorstelling van: Sanne Bokkers, Moriah Dekker, Nick Deroo, Maja Grzeczka, Martijn Huisman, Charles Pas, Annet de Ruiter, Bodine Sutorius, Rick van der Steen en Niek Vanoosterweyck.
Regie: René Geerlings
Compositie: Reinier van Harten
Productie: Sanne Olijerhoek
Techniek: Kiki Heslenfeld, Paul Bruinsma
Advies artistiek: Judith Faas
Advies vormgeving: Calle de Hoog
videoregistratie:
Met heel veel dank aan: Loes van der Pligt, Stella van Leeuwen, Huib Reinders Folmer, Judith Oostrom, Theun Mosk, Siemen van der Werf, Frits van Driel, RuimteTijd en Bonte Hond.

Programma-onderdeel van de Mime Opleiding terugkijken?

Op deze website kan je programma-onderdelen van de Mime Opleiding tijdens re-CONNECT terugkijken.

fotografie: ©️Kamerich & Budwilowitz/EYES2

Delen
 

Programma-onderdeel MIME terugkijken?

Klik hier