Programma

Bekijk hier

 

Passe-partout wachtwoord re-CONNECT

Koop hier je passe-partout!

 

Ga naar de live stream en chat!

Klik hier

Bezoek ons online live festival re-CONNECT!

Lekker vanaf je eigen bank aanstormend jong talent in de podiumkunsten spotten? Bezoek van 26 juni tot 12 juli ons sfeervolle online live afstudeerfestival re-CONNECT! Corona of niet, deze extra bijzondere afstudeerlichting bepaalt de toekomst van de theater-, dans- en festivalwereld.

Kom je ook? re-CONNECT jezelf
Familie, vrienden en het toekomstig werkveld: iedereen is van harte uitgenodigd om alle prikkelende, spannende en poëtische voorstellingen – voor een deel gecreëerd tijdens de lockdown – te ‘bezoeken’. Geniet bijna drie weken lang op veilige afstand.

Koop een passe-partout / wachtwoord voor de live stream
Een passe-partout biedt van 26 juni tot 12 juli dagelijks toegang tot het complete online livefestival, inclusief de randprogrammering. Studenten betalen het gereduceerde tarief van € 2,50, collega’s en alumni betalen € 10. Overige bezoekers kiezen uit € 15 (sponsor brons), € 20 (sponsor zilver) of € 25 (sponsor goud). Draag je de kunsten en jonge makers in deze coronatijd een warm hart toe en kun je het missen? Ga dan voor goud! Met de opbrengst sponsor je de reductieprijzen van de studenten.

Van disconnect naar … re-CONNECT

Op 12 maart 2020 valt het doek voor alle festivals en theater- en dansvoorstellingen in Nederland. Ook voor de afstuderende generatie van de Academie voor Theater en Dans is de impact van de lockdown groot. Disconnected van hun grote liefde – het podium, het publiek, het applaus – werken zij door onder het motto ‘Creativiteit kent geen lockdown!’.

Laat je verrassen, verbazen of bemoedigen door hun bijzondere werk tijdens het live online afstudeerfestival re-CONNECT. Bekijk het programma van 26 juni tot 12 juli.
 
Extra: live talkshow voor en na de voorstelling
Een enthousiaste talkshowhost verwelkomt het online publiek live vanuit onze sfeervolle re-CONNECT-studio en interviewt de jonge makers. Aansluitend bekijk je samen de voorstelling: een livestream vanuit een voorstellingszaal binnen de academie, of een voorstelling die al eerder is geëdit.

Gezellig napraten? Connect live met de maker!
Na elke voorstelling praat de talkshowhost na met een deskundig second eye, de maker én jou, als inbellend publiek. Geen vraag is te gek. Applaus is natuurlijk ook welkom!

Houd onze site in de gaten voor de verdere randprogrammering. Schuif bijvoorbeeld aan bij de boeiende diepte-interviews van Oscar van den Boogaard met onze vijf afstuderende regisseurs over de vraag: hoe ziet de toekomst van het veld eruit?

Bekijk de projecten en profielen van Lichting 2020

Delen
 

Programma

Bekijk hier

 

Passe-partout wachtwoord re-CONNECT

Koop hier je passe-partout!

 

Ga naar de live stream en chat!

Klik hier