Kijk de 16 juni editie terug

HALf6 – The New Normal / Part 1: What the new normal?

Constant wordt er in de media gesproken over een zogenaamd ‘new normal’. Een wereld waarin alles anders is. Wellicht kunnen we deze crisis zien als startpunt om de dingen anders aan te pakken, om echt verandering te maken!
 
Nu de deuren van de school weer op een kier staan, is er ook weer de mogelijkheid tot een (semi) live gesprek. We zouden de ATD niet zijn als we niet met elkaar discussiëren over gebeurtenissen en ideeën die leven in de samenleving, en daar op reflecteren.

In dit tweeluik van HALf6'en staat het nieuwe normaal centraal. We bevragen het, onderzoeken het en vormen mogelijke antwoorden, gevoed door jullie, studenten! Hoe verhoud je je als student tot de maatschappij in deze tijd? We hopen door verschillende perspectieven te bieden en te discussiëren ieder te laten nadenken over deze vraag.

Part 1: What is The New Normal?

‘We kunnen niet terug naar normaal, want ‘normaal’ was juist het probleem.’ Een zin die we de laatste tijd veel voorbij zien komen. Wat was het ‘oude normaal’ en hoe kunnen we er lessen uit trekken voor de toekomst? In dit deel van HALf6 – The New Normal bevragen en bespreken we dit, met Raphael Rodan, van Mezrab, Lara Staal  en anderen.

Dus breng je eigen drankjes en soep mee en schuif aan! De voertaal is Engels. De HALf6 zal plaatsvinden van 17.30 uur tot 18.30 uur.

download de column van Jurriaan de Vos (Word)

Moderator: Therese Sahlin

Het tweeluikt ziet er als volgt uit:

  • 16 juni / HALf6 – The New Normal / Part 1: What is the new normal?
  • 23 juni / HALf6 – The New Normal / Part 2: How will we act?

 

Delen