HALf6 in gesprek met de Raad voor Cultuur over Talentontwikkeling in Amsterdam

Speciale editie – woensdag 22 november 17:30

De Raad voor Cultuur maakt een tournee door Nederland om de staat van de kunst en cultuur te proeven en te spreken met mensen uit de praktijk over wat er goed is voor de toekomst van ons kunstenbestel. In deze speciale editie van HALf6 gaan leden van de Raad in gesprek met talenten uit de dans en theaterwereld over de weg die zij hebben afgelegd om te komen tot waar zij nu zijn.

Ook zijn er leden van de Tafel van Talentontwikkeling, het samenwerkingsverband van meer dan 50 Amsterdamse talentontwikkelingsplekken in theater en dans om te spreken over hoe het gaat en hoe het beter kan. In 2015 maakten ze de Kaart van de talentontwikkeling waarop alle mogelijkheden voor talenten om hun weg te vinden in de stad getekend stonden.

Hoe verloopt de weg van kennismaken naar ontwikkelen, bekwamen en excelleren? Waar kun je terecht? Wat ontbreekt er in Amsterdam? Wat is de rol van het onderwijs, gezelschappen en productiehuizen? Wat kunnen we van elkaar leren? 

Met als gasten onder meer: Jarrod Francisco (Likeminds), Maritska Witte (ICK), Elike Rovers (De Gasten), Percy Kruythoff (5 O'Clock Class), Alkan Coklu.

Neem deel aan de discussie en denk met ons mee!
Je bent van harte welkom.
Na afloop is er soep, brood en een drankje.

Delen