Bittersweet - Alessio Reedijk en Flip Kwakkel

UC (JMD) LEGACY documentaire

Regie, camera en edit: Alessiò Reedijk en Flip Kwakkel

Edit en titelontwerp: Dex Kerr 

Muziek en sound design: Tom van Wee 

De UC(JMD) opleiding stopt per 1 september 2022. Deze film is een gesprek met 9 Urban Contemporary (JMD) alumni over de betekenis die de opleiding voor hen heeft gehad. De geïnterviewden vertegenwoordigen meer dan 400 andere alumni van de UC(JMD) opleiding. Wij dragen deze film op aan al deze studenten, zij vertegenwoordigen de LEGACY van de UC(JMD) .

Met grote dank aan alle docenten, makers en andere collega’s in het werkveld, die een onuitwisbare bijdrage hebben geleverd aan de opleiding.

Over Alessiò Reedijk:
Alessiò Reedijk alumnus van de UC(JMD) en studeerde in 2019 af. Na een rol in  een korte film ontdekte hij zijn passie voor film. Nu verbindt hij voornamelijk dans en film met elkaar. Zijn werk is poëtisch, ritmisch en dynamisch.

Over Flip Kwakkel:
Flip is in 2020 afgestuurd als regisseur aan de HKU Audiovisual media. Hij heeft al meerdere korte films op zijn naam staan en zoekt graag de connecties met andere kunstvormen zoals dans, muziek, fashion en poëzie.

Over Tom van Wee:
Afgestudeerd aan de Urban Contemporary (JMD) opleiding in 2015. Tijdens zijn opleiding lag zijn passie al bij het componeren van muziek en na zijn afstuderen heeft hij zich hier volledig op toegelegd. Hij componeerde onder andere muziek voor Heidi Vierthaler (NDT/AHK), Dalton Jansen (Theater Rotterdam) en Artbeat Amsterdam (Theater Utrecht/DOX). Hij houdt van de kracht van improvisatie en creëert graag samen met de dansers op de vloer. Sinds 2018 werkt hij samen met Anne Suurendonk wat er toe leidde dat hij ook live op het podium zijn muziek/zang ging performen, zoals in de voorstelling Bloedband van Anne Suurendonk in 2020.


Locatie:
Grote Zaal - aanvang 19:30 uur
Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Nes 45, Amsterdam

Data en tickets reserveren:
Donderdag 30 juni
Vrijdag 1 juli
Zaterdag 2 juli

Delen