Een Carnaval

Dit jaar studeren Jessie L’Herminez (Regisseur), Lisanne Bovée (Scenograaf), Rutger Bouwman (Geluidsontwerp), Jorik Damman (Technische Productie) en Emma Boots (Productieleiding) af met de voorstelling Een Carnaval.

Een Carnaval is een nieuw maskerritueel waarin we de zin van onzin vieren.
U bent van harte welkom om dit feest van dwazen voor dwazen bij te wonen en al dan niet gelouterd terug de wereld in te stappen. Trek uw stoute schoenen aan en zet een masker op om er een af te zetten.

Aan de domheid valt niet te ontsnappen. Maar wij kunnen van onze domheid een persoonlijke, unieke domheid maken. Als wij toch moeten falen, laten wij dan op een zo hoog mogelijk niveau falen. Als wij toch vallen, dan zingend. Door zo kleurig en veelzijdig mogelijk dom te zijn, ontsnappen wij aan de banale grijsheid en de stijfheid, de twee gevaarlijkste kanten van de domheid. Laten wij van de domheid onze sterkste kant maken.
-    Matthijs van Boxsel

La laaa la la la la la la la laaa la la la la la la la laaa la la la la la laa la la la la la laaa
-    Guus Meeuwis

Credits:
Regie: Jessie L’Herminez*
Scenografie: Lisanne Bovée*
Dramaturgie: Doke Pauwels
Geluid: Rutger Bouwman*
Licht: Yuri Schreuders
Licht-assistentie: Ole Griffioen
Technische Productie: Jorik Damman*
Productieleiding: Emma Boots*
Productie-assistentie: Zita de Vos & Jesse Korte

 

Spelers:
Anne Fé de Boer, Dennis Tiecken, Sieger Baljon, Saskia van der Sluis, Luciana Moncalvo, Cecilia Augusteijn, Sam Poelsma, Willemijn Bakker, Rosa Griffioen, Tatja Peters, Farrida Kassim, Femke van Duijn, Wouter van Waning, Lorentine van Tijn, Hans Hellingwerf, Cees Hansen, Fleur de Graaf, Sanne Withagen, Eva van der Gragt.

Muzikant: Tie Schellekens
Muzikaal advies: Hellen Vissers

Geïnspireerd op teksten van o.a. Anton van Duinkerken, Matthijs van Boxsel, Desiderius Erasmus, Samuel Beckett, Alan Watts.

Met dank aan: Rick Busscher, Toos van der Arend, Suzan Boogaerdt, Florian Hellwig, Marianne Huibers, Arien de Vries, Jannes Noorman, Marc Schrader, JP van Ruitenbeek en Jordy Zoet.

*Afstudeerders

Jaar

2019

Terug naar lijst
Delen