Jasper van der Klauw

Jasper van der Klauw

Opleiding
Design & Technologie
Lichting
2017

Van jongs af aan ben ik graag met techniek bezig. Op de basis- en middelbare school was ik al bezig met licht en geluid waardoor het een logische stap was om de opleiding Techniek en Theater aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten te gaan doen. Tijdens deze opleiding heb ik mij ontwikkeld tot een betrokken en betrouwbare teamspeler op zowel technisch als productioneel vlak. Ik voel mij verantwoordelijkheid voor een goede kwaliteit van zowel de voorbereiding als de uitvoering van de productie. Daarnaast vind ik communicatie in een team heel belangrijk. Ik zorg er dan ook altijd voor dat ik goed op de hoogte ben van technische en productionele details en deel deze met het team. Ik zie mijzelf nu en in de toekomst als een technisch producent van zowel theaterstukken als (grote) evenementen. Voor mij is de productie geslaagd als iedereen heeft kunnen stralen op zijn eigen manier. Zowel op technisch als op sociaal gebied.

538 Koningsdag Festival

Voor Sightline Productions ben ik bezig geweest met de tekening van het festivalterrein van Koningsdag. Sightline doet de volledige technische productie van dit festival. Op locatie ben ik verantwoordelijk geweest voor de uitzet van het terrein en een goed verloop van de opbouw.

Overige projecten

Das Coen Und Sander Fest
 

Stage

Bij Sightline Productions heb ik mijn stage gedaan. Allereerst heb ik mij bezig gehouden met tekenen. Daarna ben ik ook bezig geweest met de technische productie van verschillende evenementen.

Terug naar lijst
Delen