Ayrton Fraenk

Ayrton Fraenk

Opleiding
Mime
Lichting
2017
E-mail
a.fraenk@outlook.com

Op de Mime Opleiding heb ik mij ontwikkeld als veelzijdige speler met een wijd spectrum; daarmee wil ik zeggen dat ik me in veel speelstijlen thuis voel en in veel speelstijlen iets kwalitatiefs neer kan zetten op toneel. Mijn spel is zowel grotesk als verfijnd, zowel helder als vervreemdend, zowel rationeel als intuïtief.

Ik ben een makende speler. Ik ben speler die met een makersoog naar zichzelf en het materiaal kan kijken. Ik ben een speler die makerskwaliteiten in zich heeft en snapt hoe het proces van het maken van een voorstelling in elkaar zit. Een speler die niet alleen maar braaf doet wat de maker zegt, maar zelf ook met ideeën, gedachtes en materiaal aankomt. Een speler die zich op zijn eigen manier kan verbinden aan het onderwerp waar de maker mee aankomt. Een speler waar je als maker mee kan sparren en kan nadenken over het concept.

Als speler werkte ik o.a. samen met Sarah Ringoet, Moniek Merkx(MAAStd), Marije Gubbels, Liesbeth Gritter(Kassys)

Tunnelvisie

In Tunnelvisie zien we een jongen in de laatste metro die hardop zijn ongenoegen uitspreekt. Hoe diep moet je gaan om gehoord te worden? In een wereld die vraagt om het innemen van een radicale positie en een uitgesproken mening, baant de wil tot twijfel en bezinning zich een weg naar boven. Een ode aan de nuance het nog-niet-weten.

Overige projecten

Nesten 4+

Terug naar lijst
Delen