Lieske van der Linden

Lieske van der Linden

Opleiding
Productie podiumkunsten
Lichting
2016
Specialisatie

Productie

Contact
LinkedIn

Opgegroeid in een klein dorp in een traditioneel gezin heb ik altijd de moeilijk begaanbare paden gelopen. Dit pad heeft mij geleid naar een opleiding die mij opgeleid heeft tot producent van podiumkunsten. Hierbinnen heb ik mij eigenschappen waaronder leiderschap, creatief denken, samenwerken en organiseren verder ontwikkeld.

 

Elke productie brengt zijn eigen uitdagingen mee en dit is wat het werk voor mij leuk maakt. Ik geloof dat er altijd een oplossing is en dat problemen juist een uniek en mooi proces kan leiden tot onverwachte uitkomsten.

Binnen een productie zal ik dan ook het team motiveren om ondanks tegenslagen door te gaan totdat wij ons doel bereikt hebben.

Mijn eigen leergierigheid en nieuwsgierigheid stimuleert anderen daarin.

 

In het leven kies ik er bewust voor om een pad te kiezen dat misschien niet voor de hand ligt, want juist de onbewandelde paden zorgen voor verrassingen en nieuwe ontdekkingen.

Projecten

Fort Europa

Europa is versleten, verpletterd en verkracht. Dit hebben we allemaal aan onszelf te wijten. De oude mens heeft afgedaan. Onder de regie van Michiel de Regt en de muzikale begeleiding van Wilko Sterke nemen acht acteurs van de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie afscheid van het versleten continent en gaan ze op zoek naar De Nieuwe Mens. Tom Lanoye schreef Fort Europa als novelle, nu wordt het gebracht als een muziektheaterstuk. De kapitalist, de jood, de wetenschapper, de hoer, niemand treft blaam, en toch zijn wij allemaal schuldig. De Nieuwe Mens is nodig. De Nieuwe Mens is nuttig. De Nieuwe Mens is op komst.

Overige projecten

Musical Sky - Imagine Nation

Carver / Metamorphosen op de Parade - Theaterzaken Via Rudolphi

Tourmanager - Theaterzaken Via Rudolphi

Productie assistent - Veen Fabriek (Oerol / Over het IJ)

Downloads

Terug naar lijst
Delen