Fuego & Black Sheep - RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z.

Maker & Performer: RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z.

Een gestoorde wereld van muziek, cabaret en dans.  

RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z. presenteert via dans, visuals, cabaret en live muziek een eigen muzikaal Wonderland. In november 2021 bracht hij zijn zelf geproduceerde debuutalbum "Kaninchen" uit. Bewapend met songs van het album en andere disciplines, deelt hij zijn vragen over de realiteit waarin we leven.  


Over RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z. De Spaanse & Nederlandse RUBÉN S.Á.N.C.H.E.Z., geboren op 21 september 1993, is een singer-songwriter-componist uit Amsterdam. Zijn fascinatie voor sciencefictionfilms, popmuziek en de mysteries van het leven inspireerden hem om zijn eigen fantasiewereld te uiten. Sinds zijn vroege jeugd begon hij met het verkennen van theater, muziekproductie, piano, dans, camerawerk en videobewerking. Hoe meer dimensies hij kon verkennen, hoe meer hij zijn eigen magische wonderland in de wereld van vandaag kon realiseren. In 2016 is hij afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in Urban dans en muziektheater. Hij heeft daarna in verschillende producties in Europa opgetreden waaronder musicals als West Side Story en Fiddler on the Roof. Geïnspireerd door artiesten als Christine en The Queens, Stromae, Childish Gambino, Lady GaGa en Prince, wil hij zijn eigen (multidimensionale) pad in de entertainmentindustrie creëren.  

Rubén studeerde in 2016 af bij de Urban Contemporary (JMD) opleiding in 2016, nadat in hij zijn 4e stage jaar in heel Europa optrad in musicals (waaronder West Side Story en Fiddler on the Roof). Hij besloot vervolgens zich alleen nog te concentreren op zijn eigen onderzoek door middel van muziek en performance. Sánchez begon originele muziekconcerten te ontwikkelen met dans & cabaret. Hij won verschillende prijzen voor zijn muziekconcerten. In de competitie Cinedans won hij in 2016 de Beste Videoclip voor The Rabbit-dans. In 2017 won hij Beste Theatervoorstelling op IDD Festival. In 2019 werd zijn muziek geselecteerd door het Jazz Orchestra of the Concert Gebouw om met hen te spelen in Paradiso Noord Amsterdam en Podium Mozaïek. Op dit moment is hij druk bezig met het uitbrengen van zijn allereerste eigen Electro Pop album. Het belooft een energieke trip te worden met elektronische, hiphop, afro en latin invloeden.
 

Locatie:
Grote Zaal - aanvang 19:30 uur
Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Nes 45, Amsterdam

Data en tickets reserveren:
Donderdag 30 juni
Vrijdag 1 juli
Zaterdag 2 juli

 

Delen