Uitreiking Eindwerkprijzen: bekijk de livestream

Gepubliceerd op

Op donderdag 10 februari is het zover: de tiende uitreiking van de Eindwerkprijs. Tijdens deze spannende ontknoping zie je wie er vandoor gaan met de felbegeerde bachelor-, master- en publieksprijs! Om 16.00 uur stellen we de camera's scherp, staan de spotlights op onze genomineerden en kan jij online meekijken én stemmen op je favoriete project.

Er zijn elf projecten genomineerd van lichting 2021: zes bachelor- en vijf masterprojecten. We hebben een bachelor- en masterprijs van € 3000 én een publieksprijs van € 1000 te vergeven. Benieuwd naar de elf projecten die nog in de race zitten? Bekijk deze pagina op de website en maak kennis met de genomineerde alumni.  

Stem voor de publieksprijs
De jury maakt bekend aan wie zij de bachelorprijs en de masterprijs toekent, en jij kan meebepalen wie de publieksprijs van € 1000 ontvangt. Tijdens de livestream kan je je stem uitbrengen voor de publieksprijs. Vanaf 16.00 uur gooien we de lijnen open, ongeveer een uur later maken we de winnaar bekend. Tune dus in op 10 februari om te zorgen dat jouw favoriete project er vandoor gaat met de publieksprijs!

Bekijk de livestream via de Eindwerkprijs-website
Datum & tijd: donderdag 10 februari 2022, 16.00 uur
Voertaal: Engels

Delen