Marjo van Schaik overhandigt eerste exemplaar CONNECT aan afstudeerders die niet in Amsterdam kunnen zijn

Gepubliceerd op

Marjo van Schaik (directeur a.i.) heeft op 7 juli 2020 het eerste exemplaar van het 300 pagina’s tellende jaarboek CONNECT 2020 uitgereikt aan alle afstudeerders die niet in Amsterdam bij het online festival re-CONNECT kunnen zijn. Symbolisch overhandigde ze er een aan Kevin Pieterse en Lisanne Bovée, die wel aanwezig konden zijn.

CONNECT 2020 verbindt alle afstuderende studenten van de Academie voor Theater en Dans. In deze uitgave staan verhalen, interviews, reizen, stages en natuurlijk de voorstellingen van deze bijzondere generatie die afstudeerde in coronatijd.

Kijk het interview terug

CONNECT 2020 geeft een eerlijk inkijkje in de “coronaknip” binnen het afstudeerleven van deze generatie. Je ervaart als lezer in één boek de wereld van voor 12 maart én de impact van de lockdown. We gingen terug naar de studenten - die ons eerder vertelden over hun afstudeerplannen - voor een tweede, post-lockdowninterview: welke impact had de nieuwe werkelijkheid op hun artistieke ideeën? Je leest en ervaart het in CONNECT: creativiteit kent geen lockdown!

Nieuwsgierig?
Je kunt CONNECT hier digitaal doorbladeren!

Delen