Herma Hofmeijer interim-directeur de Theaterschool

foto: Bob Bronshoff

foto: Bob Bronshoff

Gepubliceerd op

Het College van Bestuur heeft, na een unaniem positief advies van een delegatie uit de Theaterschool (bestaande uit Aafje Terwey, Ruut Weissman, Gabriel Smeets, Barbara Van Lindt en Eddy Westerbeek), besloten om Herma Hofmeijer aan te stellen als interim-directeur van de Theaterschool.

Hofmeijer heeft per 1 april 2011 voor de duur van ongeveer twee jaar de algehele leiding over de Theaterschool.

Herma Hofmeijer (45) studeerde Geschiedenis aan de Lerarenopleiding in Utrecht en behaalde een Master aan de Nederlandse School voor Onderwijsmanagement. Zij werkte hiervoor onder andere als adjunct-directeur bij de Kweekschool voor Vroedvrouwen en als directeur van de Vereniging van Rijksgesubsidieerde Musea. Ook bekleedt zij diverse bestuursfuncties.

Delen