Skip to main content
 

Programma-onderdeel MIME terugkijken?

klik hier

‘If you are going through hell, keep going'

‘Pure poëzie. Voelbare woede. Een troosteloze omarming. Een dreigende lichtvoetigheid. Overrompelende beelden. En een dans om nooit meer te vergeten… Je ervaart het in het eigenzinnige werk van deze afstuderende spelers-makers van de Mime Opleiding.

Maak kennis met de afstuderende mimers door in de klassikale afstudeervoorstelling IF YOU’RE GOING THROUGH HELL KEEP GOING  onder regie van René Geerlings.

De afstuderende van dit jaar zijn; Sanne Bokkers, Moriah Dekker, Nick Deroo, Maja Grzeczka, Martijn Huisman, Charles Pas, Annet de Ruiter, Bodine Sutorius, Rick van der Steen en Niek Vanoosterweyck.

IF YOU’RE GOING THROUGH HELL KEEP GOING. (BECAUSE THAT’S NOT THE PLACE TO STOP)

Ons is een mooie toekomst beloofd maar tot op heden is er nog niks noemenswaardigs gebeurt. Wij hopen op een hoogtepunt maar ligt dat hoogtepunt misschien niet al achter ons? Wij zijn een kosmische grap en alles wat we doen is zinloos maar wij blijven tegen beter weten in een hoger doel geloven. Zonder dat we zeker weten of anderen dat wel zien. En iedereen die niet meedoet blijft achter. “if you can’t run, walk. If you can’t walk, crawl. But whatever you do, you have to keep moving forwards”.

In een onnavolgbaar spel van dwingende kwadranten ploeteren wij ons naar het einde van de regenboog in de hoop dat zich daar een pot goud bevindt.

If you’re going through hell…. is een theatrale depressie waar je beter om kunt lachen dan huilen.

Een afstudeervoorstelling van: Sanne Bokkers, Moriah Dekker, Nick Deroo, Maja Grzeczka, Martijn Huisman, Charles Pas, Annet de Ruiter, Bodine Sutorius, Rick van der Steen en Niek Vanoosterweyck.
Regie: René Geerlings
Compositie: Reinier van Harten
Productie: Sanne Olijerhoek
Techniek: Kiki Heslenfeld, Paul Bruinsma
Advies artistiek: Judith Faas
Advies vormgeving: Calle de Hoog
videoregistratie:
Met heel veel dank aan: Loes van der Pligt, Stella van Leeuwen, Huib Reinders Folmer, Judith Oostrom, Theun Mosk, Siemen van der Werf, Frits van Driel, RuimteTijd en Bonte Hond.

fotografie  ©️Kamerich & Budwilowitz/EYES2

Programma-onderdeel van de Mime Opleiding terugkijken?

Op deze website kan je programma-onderdelen van de Mime Opleiding tijdens re-CONNECT terugkijken.

Share
 

Programma-onderdeel MIME terugkijken?

klik hier