Sanne Bokkers

Sanne Bokkers

Course
Mime School
Class
2020
Website
sannebokkers.nl
Email
sanne_bokkers@hotmail.com
Contact
Facebook

Ik studeer af van de Mimeopleiding als maker en als speler. Ik combineer mime met (eigen)muziek, en maak rauwe, humoristische, muzikale voorstellingen. Ik ben binnen een thema altijd op zoek naar uitersten; de lichte en de donkere. Ik kan het op humoristische wijze over het duistere of het zware hebben.

Ik wil dromen vol muziek, luisteren naar misère, lachen zonder schroom en vechten voor een vet veel betere wereld.

In het maken ben ik vooral aan het luisteren naar de muzikaliteit van het geheel. Ik wil poëzie voor de ogen maken: een schilderende dirigent zijn. De dramaturgie van mijn voorstellingen is dus vooral gebaseerd op muzikaliteit, minder op plot of verhaal.

Als speler ben ik betrokken, muzikaal en komisch, met een enorme fantasie. Een regisseur die met mij werkt kan veel ideeën verwachten, vooral wat betreft beeld en muzikaliteit.

Ik maakte:

MAD VOICES - afstudeervoorstelling in samenwerking met het conservatorium

SOMETHING SWEET - eigen werk in jaar 4 samen met Zoë Scholle

Stiekem een cowboy - samenwerking met 3 klasgenoten

Je weet wel, die pandavoorstelling - Duet met Nick Deroo

Ik wil aan de slag als maker en als speler. Muziek combineren met mime, heel veel kostuums en schmink, fantasie en dromen.

MAD VOICES

Ik regisseerde en speelde in MAD VOICES, een theatraal concert over boosheid van vrouwen.
met: Moriah Dekker, Maja Grzeczka, Judith Rijsenbrij, Līva Dumpe

Al eeuwen kladden we piemels op deuren
Nu laten de vulva’s van zich horen!

“Women have been trained to think that we are over reacting, or that we’re being too sensitive. We try to make sense out of nonsense and we swallow the furious feelings. Because apparently women aren’t supposed to get angry.” – Tracee Ellis Ross

Other Projects

Something Sweet - eigen werk: samen met Zoë Schollee maakte ik deze voorstelling als cadeau aan het publiek. We wrongen ons in allerlei bochten om het voor jullie zo mooi mogelijk te maken, ook al gingen wij er zelf op gruwelijke wijze aan onderdoor. Een horrorscenario.


Een frikandel speciaal alsjeblieft - eindessay: Dit is een bundel van ontzettend negatieve, zelfgeschreven teksten en gedichten. Ook in het schrijven ging ik opzoek naar het donkere en het lichte. Ik schrijf op een gekke, grappige manier over allerlei ellende.


If you're going through hell, keep going - klassenafstudeervoorstelling met René Geerlings: Ondanks Corona, toch aan de slag in een grote loods in Amsterdam Noord.

Internship

Ik speelde in:

If you're going through hell, keep going - René Geerlings (Afstudeervoorstelling)

What we leave Behind - Davy Pieters

Vluchtruimte - Het Houten Huis

Such a Shame - Christina Flick

Back to list
Share