Aanmeldingsdeadline DAS Creative Producing (2020-2021) uitgesteld naar 27 april 2020

Published on

De aanmeldingsdeadline voor de masteropleiding DAS Creative Producing (studiejaar 2020-2021) is uitgesteld. Studenten in spé kunnen zich aanmelden tot en met maandag 27 april 2020. DAS Creative Producing – Entrepreneurship in the arts is een tweejarige, interdisciplinaire deeltijdopleiding voor creative producers die met hun werk middenin de wereld willen staan.


The world won't change itself!

Dat geldt ook voor de wereld van de kunsten. Er is behoefte aan kritische producers met een duidelijke eigen visie, die voorbij bestaande structuren en disciplines denken en werken. De master DAS Creative Producing is er voor hen. 

Creative producers leren op basis van hun visie en gedeelde waarden kunstenaars, gemeenschap en financiers te verbinden. Dit doen ze op vernieuwende, duurzame en inclusieve wijze. Ze realiseren kunstprojecten met een maatschappelijke urgentie, zorgen voor een draagvlak en voor mede-eigenaarschap van alle partijen.

‘Resistance and change often begins in art.’
Ursula K. Le Guin


Kritische professionals

De masteropleiding is voor kritische professionals in de kunsten, die werken als producerende professional in onder andere het theater, film, muziek, beeldende kunst of dans. DAS Creative Producing studenten zijn nieuwsgierig naar de huidige structuren en systemen in de kunst, de politiek en de wereld en reflecteren daar kritisch en productief op.

DAS Creative Producing is op zoek naar:
 ► Projectleiders, producenten en zakelijk leiders, programmamakers, curatoren, werkzaam in de kunstensector,
 ► Nieuwsgierige, flexibele, kritische, maatschappelijk betrokken en moedige dwarsdenkers met een activistische inslag,
 ► (toekomstige) Producenten die bereid zijn om te produceren vanuit het belang van mede eigenaarschap van de  gemeenschap,
 ► Producenten die duurzaam en actief vorm willen geven aan het kunstenlandschap.


DEADLINE AANMELDINGEN 27 april 2020*
* 
De aanmeldingsdeadline was voorheen 7 april 2020. Deze is uitgesteld naar 27 april 2020 wegens de maatregelen rondom het coronavirus.


Kijk voor meer informatie over het onderwijsprogramma, de aanmeldprocedure en de informatie-avonden op onze website: www.dasgraduateschool.nl/dascreativeproducing

Share