We Weten Alles Al

geïnspireerd op de Italiaanse film Perfetti Sconosciuti.

Wanneer Carmen en Justus op het punt staan om samen een nachtclub te openen, besluiten de twee jonge geliefden dit te willen vieren met hun goede vrienden Rik, Myrthe en Pepijn. Bovendien biedt de viering een perfecte gelegenheid om de nieuwe vriendin van Pepijn te ontmoeten. Als de groep vrienden tenslotte op het geniale idee komt om alle telefoons op tafel te leggen en vanaf dat moment alle inkomende berichten en oproepen met elkaar te delen, kan de al avond helemaal niet meer stuk; niets te vrezen, toch? Echte vrienden delen alles.

Cast
Gijs Blom
Teunie de Brouwer
Roos Dickmann 
Thor Louwerens 
Ronald Kalter

Crew
Regie: Xander van Vledder
Regieassistent: Cleo Julia Mullis
Camera: Sjors Mosman
Production Design: Lieve Nieuwland, Laurien Doodeman
Licht: Jasper Nijholt, Eloi Roobol, Job van Helden, Olivier van der Meulen
Geluid: Iason Voliotis, Elsa Groener
Focus Puller: Eli van Cleef
Kleding: Sander Strijbos
Make-up: Noa van Meteren
Productie: Roosje Vermeulen, Myrthe Laarakker

Met dank aan
Tijs Bullock, Axel van der Lugt, al het personeel van het Volkshotel, de Doka, Desirée Delussu, Loïs Maat, Yvette Fijen, Thomas Spijkerman, Bas de Bruijn, Annebeth Vlietstra, Harro Presser, Valerie Pos, Eva Schaaf, Roos van Erkel, Pepijn Schoneveld, Kirke Wilson, Rosa Stil, Mendel van der Ploeg, Coen Bril, alle donateurs.
 

De redactie van be-CONNECTED heeft zich tot het uiterste ingespannen om alle bronnen en rechthebbenden van geluid/beeldmateriaal te achterhalen en correct te vermelden. Wanneer materiaal wordt vertoond waarvan u denkt rechthebbende te zijn en waarbij u niet als bron of rechthebbende wordt genoemd, vragen wij u contact op te nemen met: atd-webredactie@ahk.nl

Year

2021

Back to list
Share