Meis Köster

Ben je betrokken bij de maatschappij, voel je een grote drang om je steentje bij te dragen en is dans jouw vorm hiervoor? Dan zou ik zeggen: kom! Mijn gouden tip voor nieuwe studenten is om risico's te durven nemen en lekker veel foutjes te maken: zo ontstaan de mooiste leermomenten!

Daar ga ik dan! Na vier exceptionele, inspirerende en leerzame jaren op de opleiding Docent Dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, ben ik er klaar voor om mijn vleugels uit te slaan! . De afgelopen jaren op de opleiding hebben me klaargestoomd om het werkveld te gaan verrijken. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen als danskunstenaar, docent, maker en danseres. Niet alleen als dansmaker ben ik gegroeid de afgelopen vier jaar, ook als mens.

Ik wist altijd al dat ik mijn liefde voor dans en de mens wilde verbinden en nu weet ik ook hoe! Via SERIÓÓS collectief verbinding creëren en maatschappelijke kwesties aankaarten met een glimlach. Dit collectief ben ik gestart samen met Jasmin Deekman.

M'n toekomstplannen zijn SERIÓÓS! De wereld verder verkennen door middel van danskunst. Dans als middel gebruiken om mensen met elkaar te verbinden. Dit doe ik in mijn lessen, in mijn voorstellingen en wanneer ik zelf dans. Ik kan niet wachten om me volledig te verdiepen in ons danstheater collectief SERIÓÓS en zo op onze manier de wereld verrijken.

Samen 'Zijn' & Grow Proper and Fast by Judging slow

Back to list
Share