Aanmeldformulier

ga naar het formulier

Selectieprocedure

Per jaar wordt een beperkt aantal studenten toegelaten tot de opleiding. Omdat het aantal aanmeldingen hoger ligt, wordt er gebruikgemaakt van een selectieprocedure.

De selectieprocedure bestaat uit drie ronden. Om deel te nemen aan de selectieprocedure dien je online een aanmeldformulier in te vullen. Open het aanmeldformulier. Daarin wordt onder andere gevraagd naar een digitale pasfoto. Dit moet een bestand in het formaat .jpg, .gif of .png zijn, en mag niet groter zijn dan 400 Kb.

De selectie bestaat uit 3 onderdelen:

  • voorselectie: zaterdag 27 en 28 maart 2021
  • 1e ronde: 10 en 11 april 2021
  • 2e ronde: 24 en 25 april 2021

Graag alle data vrijhouden, de indeling van de weekenden volgt later.

Door de vele aanmeldingen is de inschrijving eerder gesloten. We hebben het maximum aantal deelnemers voor de selectie bereikt. Dat betekent dat aanmelden niet meer mogelijk is.

Meer informatie

Voor verdere informatie over de aanmelding en de selectieprocedure kun je contact opnemen met de opleiding via e-mail: theaterdocent@ahk.nl

Master Kunsteducatie
Na het behalen van je bachelordiploma biedt de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten je de mogelijkheid om je – na de nodige praktijkervaring – theoretisch en praktisch te verdiepen en verder te scholen in de kunsteducatie.
zie verder: Master Kunsteducatie

Delen
 

Aanmeldformulier

ga naar het formulier