Open dag zaterdag 25 januari 2020

Meer informatie

Open Dag

Op 26 januari 2019 vanaf 10:30 uur houdt de opleiding een open dag, samen met de andere opleidingen van de Academie voor Theater en Dans. Tijdens de open dag kun je in gesprek gaan met docenten en studenten van de opleiding. Daarnaast kun je lessen bezoeken en presentaties bekijken die representatief zijn voor de opleiding. Ook is het mogelijk een rondleiding te krijgen door Academie voor Theater en Dans.

Selectieprocedure

Per jaar wordt een beperkt aantal studenten toegelaten tot de opleiding. Omdat het aantal aanmeldingen hoger ligt, wordt er gebruikgemaakt van een selectieprocedure.

De selectie 2019-2020 is gesloten. De selectieprocedure bestaat uit drie ronden. Om deel te nemen aan de selectieprocedure dien je online een aanmeldformulier in te vullen. Daarin wordt onder andere gevraagd naar een digitale pasfoto. Dit moet een bestand in het formaat .jpg, .gif of .png zijn, en mag niet groter zijn dan 400 Kb.

De selectie bestaat uit 3 onderdelen:

  • Voorselectie: zaterdag 16 maart 2019. Deadline inschrijving uiterlijk 1 maart 2019
  • 1e ronde: zat 23 en zondag 24 maart 2019
    2e ronde: zat 30 en zo 31 maart 2019

Meer informatie

Voor verdere informatie over de aanmelding en de selectieprocedure kun je contact opnemen met de opleiding via e-mail: theaterdocent@ahk.nl

Master Kunsteducatie
Na het behalen van je bachelordiploma biedt de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten je de mogelijkheid om je – na de nodige praktijkervaring – theoretisch en praktisch te verdiepen en verder te scholen in de kunsteducatie.
zie verder: Master Kunsteducatie

Delen
 

Open dag zaterdag 25 januari 2020

Meer informatie