AntigoneInMolenbeek-header-mime-2018.jpg
 
 

Aanmeldformulier Mime Opleiding

open het aanmeldformulier

Jaarlijks kan slechts een zeer klein deel van de mensen die zich aanmelden worden toegelaten tot de opleiding. Om toegelaten te worden moet je een lichaam hebben dat geschikt is voor deze sterk fysieke vorm van theater. Tevens moet je beschikken over een zelfstandige werkhouding en over het vermogen tot analyseren en samenwerken. In je spel en binnen het maken moet zichtbaar zijn dat je beschikt over een theatrale kwaliteit.

Omdat het aantal aanmeldingen hoger ligt, wordt er gebruikgemaakt van een selectieprocedure.

Om deel te nemen aan de selectieprocedure dien je online het aanmeldformulier (het formulier is gesloten)  in te vullen. Daarin wordt onder andere gevraagd naar een digitale pasfoto. Dit moet een bestand in het formaat .jpg, .gif of .png zijn, en mag niet groter zijn dan 400 Kb.

De deadline is op: 1 maart 2020

De selectie bestaat uit twee ronden. Er worden mime- en spellessen gegeven door docenten die aan de opleiding zijn verbonden.

Tijdens de eerste ronde, die bestaat uit een dag, volg je drie verschillende spel en/of mimelessen.

Na de eerste ronde wordt beslist of je toegelaten wordt tot de tweede ronde, die bestaat uit twee dagen. Op de eerste dag krijg je weer drie lessen aangeboden en op het einde van de dag krijg je een opdracht die je moet voorbereiden voor de tweede dag. Je krijgt dan in de ochtend een les en in de middag laat iedere deelnemer de opdracht zien.

 1e ronde - vrijdag 10  of zaterdag 11 april 2020 - Inschrijving tot 1 maart 2020
 2e ronde -  zaterdag 18 en zondag 19 april 2020

 

Voor specifieke informatie kun je contact opnemen met de Mime Opleiding:
Telefoonnummer 020 - 527 7681
Mail naar mime@ahk.nl

Delen
 

Aanmeldformulier Mime Opleiding

open het aanmeldformulier