Aanmeldformulier Technische Productie (AD)

open het aanmeldformulier

 

Open dag 6 maart - Scenografie, Techniek, Productie

klik hier

Toelating

Om tot de associate degree Technische Productie te worden toegelaten, moet je over een MBO4-diploma Podium- en Evenemententechniek (PET) of iets vergelijkbaars beschikken. Daarnaast is een basisbeheersing van het Engels nodig omdat de opleiding regelmatig werkt met (internationale) gastdocenten, en omdat je op de academie ook zal werken met studenten met verschillende nationaliteiten.

Selectie

Jaarlijks kunnen maximaal 10 studenten worden toegelaten. Omdat het aantal aanmeldingen voor de opleiding hoger is, wordt er gebruik gemaakt van een selectieprocedure. Studenten van de opleiding Technische Productie werken mee aan een artistiek proces. Dat vereist dat je energiek, kritisch, creatief en eigenzinnig bent met interesse in kunst en cultuur. Als opleiding willen we graag een afspiegeling van de samenleving zijn, en we doen daarom ons best om de opleiding zo inclusief mogelijk te maken. Dit is een blijvend leerproces en wij staan open voor input hierover, zowel van studenten als docenten. Uiteraard staat onze selectie open voor iedereen. Tijdens de selectieprocedure bespreken we je ervaring, je ambities en hoe je deze wilt realiseren. Vanuit die gegevens stellen we een team studenten samen dat met elkaar de tweejarige opleiding start.

Aanmelden

Om toegelaten te kunnen worden tot opleiding moet je het online het aanmeldingsformulier in vullen. 

De deadline voor de aanmelding voor studiejaar 2021-2022 is op 23 mei 2021 om 17:00 uur.

De selectiedag bestaat uit een workshop, een gesprek met de studieleiding en een gesprek met (oud-)studenten. De selectiedag vindt plaats op maandag 7 juni 2021.

 

Pas als je definitief bent toegelaten tot de opleiding schrijf je je in als student aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Dit doe je met je bewijs van toelating via Studielink. Ga hiervoor naar de pagina Aanmelding en inschrijving.

 

Studenten aan het werk

Delen
 

Aanmeldformulier Technische Productie (AD)

open het aanmeldformulier

 

Open dag 6 maart - Scenografie, Techniek, Productie

klik hier