23 januari 2021 open dag voor alle opleidingen

meld je nu aan!

 

Aanmeldformulier Technische Productie (AD)

open het aanmeldformulier

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kunnen we helaas niet garanderen dat de selecties op de aangegeven data plaatsvinden.
Nieuwe informatie over de data en procedure volgt zo snel mogelijk.


Je bent nieuwsgierig en creatief en actief geïnteresseerd in de veranderingen in kunst en cultuur. Je houdt van technische uitdagingen en de snelle ontwikkelingen daarin.

Je start vanuit een mbo-diploma podium- en evenemententechniek (PET). Tijdens de selectieprocedure bespreken we je ervaring, je ambities en hoe je die wilt realiseren. Vanuit die gegevens stellen we een team van tien studenten samen dat met elkaar de tweejarige opleiding start.

Aanmelden

Om toegelaten te kunnen worden tot opleiding moet je het online het aanmeldingsformulier in vullen. 

De deadline voor het aanmelden is gesloten.

Het aantal aanmelding voor de opleiding ligt hoger dan het aantal studenten dat we kunnen toelaten. Daarom maken we gebruik van een selectieprocedure.

De selectiedag is medio juni

In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus kunnen we helaas niet garanderen dat de selecties op de aangegeven data plaatsvinden. Voor eventuele vragen kun je altijd contact opnemen met: anke.nust@ahk.nl of jerry.vanderkooi@ahk.nl

 

Pas als je definitief bent toegelaten tot de opleiding schrijf je je in als student aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Dit doe je met je bewijs van toelating via Studielink. Ga hiervoor naar de pagina Aanmelding en inschrijving.

 

Voor de opleiding geldt het reguliere, wettelijk vastgestelde collegegeldtarief. Zie voor de meest actuele bedragen het overzicht collegegeldtarieven Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Naast het collegegeld wordt een vrijwillige leermiddelen en kopieerkostenbijdrage van € 145,00 per jaar gevraagd.

Bijkomende kostern voor de studie zijn:
Voorstellingsbezoek
Het is de bedoeling dat je minimaal één keer per week een voorstelling bezoekt. Vaak is het daarbij mogelijk gebruik te maken van de ATD-studentenpas. Veel theaters hanteren op vertoon van deze pas een lagere toegangsprijs.
Museumbezoek
Er wordt regelmatig een bezoek gebracht aan musea. Een museumkaart is een vereiste.
Reiskosten
De reizen die je voor je studie binnen Nederland moet maken, worden indien mogelijk zo gepland dat je gebruik kan maken van je OV-kaart. Daarom wordt ervan uitgegaan dat je beschikt over een OV-kaart die doordeweeks geldig is.

Voor verdere informatie over de aanmelding en de selectieprocedure kun je contact opnemen met Jerry van der Kooi via tel. 020 527 7621 of e-mail: jerry.vanderkooi@ahk.nl

Delen
 

23 januari 2021 open dag voor alle opleidingen

meld je nu aan!

 

Aanmeldformulier Technische Productie (AD)

open het aanmeldformulier