Naar inhoud
 

Open dagen

Klik hier!

Je werkt voluit in de praktijk met een mbo-diploma Podium- en Evenemententechniek (PET), maar je bent toe aan een volgende stap. Je hebt passie voor leidinggeven en wil graag een aandeel hebben in de maakprocessen. De tweejarige associate degree Technische Productie bereidt je hierop voor.

Als technisch producent ben je intensief betrokken in het maakproces en stuur je in een later stadium de technische ploeg aan. Jij bent de vertaler die creatief meedenkt om zo technische plannen te maken en te realiseren. Je zoekt naar technische oplossingen die recht doen aan de artistieke ambitie van de regisseur of maker. Op de opleiding besteden we ook aandacht aan de nieuwe digitale technieken die je daarbij kunt inzetten. Je leert leiding geven en wij dagen je uit om jezelf theoretisch, creatief en kunstzinnig te verdiepen. Hierin werk je nauw samen met de studenten van de bacheloropleiding Design & Technologie.

De Academie voor Theater en Dans huisvest in totaal 13 bacheloropleidingen en deze associate degree. Dit zorgt ervoor dat je al vroeg in je studie intensief samen kan werken om voorstellingen en kunst te maken. In deze omgeving is iedereen nog aan het leren, waardoor er veel mogelijkheid is om te experimenteren, vallen en op te staan. De academie heeft niet alleen lokalen en studio’s, maar ook drie theaters en het IDlab met de nieuwste digitale en technologische mogelijkheden.

Opleidingsgegevens
Artistieke leidingGertjan Houben
Studielast120 EC
Studieduur2 jaar voltijd
VoertaalNederlands
CROHO-code80138
GraadAssociate Degree (AD)

studenten tijdens de riggingweek (2020)

'Motiverend licht' (2020)

studenten op zaalbruggen Koninklijke Schouwburg Den Haag (2020)

studenten kijken door kroonluchter Koninklijke Schouwburg Den Haag (2020)

Alumnus geluidsontwerp Casper aan het werk bij Orkater

Delen
 

Open dagen

Klik hier!