Het kernteam bestaat uit Gwenoële Trapman (artistiek leider), Judith Wendel (tutor jaar één), Marjo van Schaik (tutor jaar twee), Juha van t Zelfde (coach), Marijke Schaap (stafdocent) en Mitchell Esajas (keynote spreker). Het kernteam is verantwoordelijk voor het dagelijks beleid, draagt zorg voor het waarborgen van de kwaliteit van het onderwijs en geeft invulling aan de inhoud van de blokken.

Daarnaast is er een team van coaches uit de verschillende disciplines. De coach begeleidt de student individueel gedurende één studiejaar.

De keynote speakers die de lezingen verzorgen hebben een inspirerende en innovatieve visie op het kunstenveld of op een sociaal maatschappelijk onderwerp. Ze bieden een theoretisch kader voor het betreffende blok middels de vooraf gegeven lees- en kijklijst. Zij fungeren als inspirator, visionair en voorbeeld voor een mogelijke werkpraktijk.

De vakdocenten geven les in de theorievakken recht & beleid, bedrijfskunde, management, kunst in de wereld, en bieden kennis en vaardigheden door theoretische verdieping.

Delen