Zomerdansdag door de Nationale Balletacademie voor iedereen van 8 t/m 14 jaar

Heb jij een grote liefde voor dans en zou je supergraag een keer in de studio’s van Het Nationale Ballet dansen? Kom dan naar de Zomerdansdag van de Nationale Balletacademie! De Zomerdansdag wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en is bedoeld voor iedereen van 8 t/m 14 jaar die het leuk vindt om te dansen. Je kunt samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes aan deze Zomerdansdag deelnemen, maar natuurlijk ook alleen; het wordt hoe dan ook een dag die je niet wilt missen!

Je krijgt les van docenten van de Nationale Balletacademie en hoort meer over wat het betekent om een opleiding aan deze topdansacademie te volgen. Je woont een training bij van de jaarlijkse International Summer School van de Nationale Balletacademie, waarvoor jonge dansers van over de hele wereld naar Amsterdam komen. Én je leert een scène uit de eerste akte van het beroemde ballet Don Quichot. Deze choreografie voer je aan het einde van de dag in de ‘Grote Studio’ van Het Nationale Ballet uit voor een écht publiek, onder wie natuurlijk ook jouw ouders en/of begeleiders. Na het optreden ga je samen met alle andere dansers en docenten op de foto. Deze foto krijg je na de Zomerdansdag als herinnering thuisgestuurd!

Nationale Balletacademie Zomerdansdag 2019
Wanneer: zaterdag 20 juli 2019 van 9:30 tot 16:30 uur
Waar: Nationale Opera & Ballet, Amstel 3, Amsterdam
Voor wie: kinderen en jongeren met interesse voor dans, van 8 t/m 14 jaar
Kosten: € 50 per deelnemer

Aanmelden:
Klik hier voor het aanmeldingsformulier (PDF).
Je kunt je t/m vrijdag 14 juni 2019 aanmelden voor de Zomerdansdag. 

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Jane Lord, outreach coördinator en docente van de Nationale Balletacademie: jane.lord@ahk.nl

Delen