Naar inhoud
 

Schrijf je nu in!

klik hier

Nationale Balletacademie, kijk- en meedoeles op 19 mei voor kinderen uit groep 3, 4 en 5!

Wegens succes organiseert de Nationale Balletacademie op 19 mei aanstaande nogmaals een kijk- en meedoeles, ditmaal voor kinderen uit groep 3,4 en 5 van de basisschool.

Wist je dat de Nationale Balletacademie een opleiding is waar je wordt opgeleid tot balletdanser(es)? Kinderen vanaf de leeftijd van 10 jaar kunnen al beginnen aan onze opleiding en krijgen dan elke dag school, ballet en andere danslessen, zoals spitzen les, werelddans, creatieve dans en repertoire. Elk jaar van de opleiding komen er wat meer lessen bij en zo ben je aan het einde van de opleiding klaar om deel uit te gaan maken van een professioneel balletgezelschap zoals Het Nationale Ballet.

Zit jij momenteel in groep 3, 4 of 5 van de basisschool en ben je benieuwd naar de academie en hoe het er eigenlijk allemaal in zijn werk gaat, kom dan online meekijken naar de balletles van de toekomstige eerstejaars leerlingen van de NBA. En nog leuker, je mag zelf ook een online balletles volgen van onze NBA docente Marieke van der Heijden!

De kijk- en meedoeles vindt plaats op woensdag 19 mei 2021.

Rooster
- 15:15-16:15 uur- Meedoeles
Je volgt zelf een online balletles met onze NBA docente Marieke van der Heijden.
- 16.30-18.15 uur - Kijkles
Je mag online meekijken met een klassieke les van de leerlingen van de Nieuwe Lichting. De Nieuwe Lichting zijn kinderen die aankomend schooljaar mogen starten met het eerste jaar van de Nationale Balletacademie.

Inschrijven voor de kijk- en meedoeles
- Wil je meedoen? Schrijf je in!
Na inschrijving ontvang je een bevestiging met de links naar de online kijk- en meedoeles.

Auditie doen?
Als je enthousiast geworden bent en je graag auditie zou willen doen voor de Nationale Balletacademie, dan kun je je daarvoor aanmelden via het volgende inschrijfformulier: Klik hier.

Wanneer je komend schooljaar naar groep 5 of 6 gaat kan je je inschrijven voor de Pre NBA audities:
- Pre NBA 2 (groep 6) auditie op 28 mei (Groningen) of 29 mei (in Amsterdam)
- Pre NBA 1 (groep 5) auditie op 5 juni om 13:00 uur in Amsterdam
Ga je na de zomer naar groep 4 van de basisschool, dan mag je volgend jaar auditie doen voor Pre NBA.

Hoe ziet een auditiedag eruit?
Om je al een beetje een idee te geven over hoe zo’n auditiedag eruit ziet kun je het YouTube filmpje bekijken, de link vind je hier.

Delen
 

Schrijf je nu in!

klik hier