Aanmeldformulier meedoe-lessen

Download het formulier

Open Dag Nationale Balletacademie

De Nationale Balletacademie opent haar deuren voor jou! Op zaterdag 9 november vindt van 10:00 uur tot 16:00 uur de open dag plaats van de Nationale Balletacademie in de Academie voor Theater en Dans, te Amsterdam.

Eén keer per jaar opent de Nationale Balletacademie haar deuren voor kinderen, ouders/verzorgers, docenten, familieleden en vrienden om kennis te maken met wat het inhoudt om een opleiding tot professioneel danser te volgen.

In de ochtend, van 10:30 uur tot ongeveer 12:45 uur, zijn er verschillende lessen van de leerlingen en studenten van de academie open om te bezoeken. Er zal bijvoorbeeld klassieke les worden gegeven aan zowel jongens als meisjes van 10 jaar tot en met de hbo-opleiding. Ook is het mogelijk om een les caractère te zien of een repetitie bij te wonen voor de voorstelling Notenkraker en Muizenkoning waarin leerlingen van de Nationale Balletacademie gaan dansen. Een overzicht van de lessen en studio’s ontvang je op de open dag bij aankomst in de academie.

En het allerleukst misschien wel, gebeurt in de middag. Want dan kunnen kinderen tot en met 11 jaar zelf een les volgen van een van de docenten van de Nationale Balletacademie. Wil je meedoen met een van de lessen? Download het aanmeldformulier (PDF) en stuur deze voor 28 oktober ingevuld terug naar nba-info@ahk.nl 

Verder zijn er gedurende de dag medewerkers, leerlingen en studenten aanwezig om meer informatie te geven over de opleiding en de academie. Ook is er een filmvertoning van een voorstelling en zijn er stands met bijvoorbeeld balletkleding en posters. Ook kan er genoten worden van iets lekkers in het balletcafé.

Kortom voor jong en oud wordt het een enorm leerzame en leuke dag!

Delen
 

Aanmeldformulier meedoe-lessen

Download het formulier