Open Dag Nationale Balletacademie

Op zaterdag 9 november 2019 vindt de jaarlijkse Open Dag van de Nationale Balletacademie plaats in de Academie voor Theater en Dans, Jodenbreestraat 3 te Amsterdam.

Tijdens deze dag kunnen kinderen – en hun ouders – uiteenlopende lessen van leerlingen en studenten van de Nationale Balletacademie bijwonen en de kinderen kunnen ook zelf lessen volgen. Daarnaast wordt er de hele dag door informatie gegeven, zodat bezoekers een goed beeld krijgen van wat het inhoudt om een opleiding tot professioneel danser te volgen.

Eén keer per jaar opent de Nationale Balletacademie haar deuren voor iedereen die de leerlingen en studenten van de academie aan het werk wil zien in lessen en repetities. In de balletstudio’s op de vierde verdieping van de Academie voor Theater en Dans (Jodenbreestraat 3, Amsterdam) krijgen de bezoekers een gevarieerd aanbod aan lessen te zien in ballet, caractère, modern, repertoire, spitzenwerk en werelddans. Daarbij is iedereen vrij om van de ene naar de andere studio te lopen, zodat lessen van verschillende leeftijdsgroepen en docenten kunnen worden bijgewoond.

  • De open dag start om 10:00 uur in de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (Jodenbreestraat 3) en eindigt om 16:00 uur.
  • De deuren openen om 09:45 uur en de eerste kijkles start om 10:15 uur.
Delen