Naar inhoud
 

Deelnameformulier NBA Open Dag

Open het formulier

Open Dag Nationale Balletacademie 6 november 2021

Eén keer per jaar opent de Nationale Balletacademie haar deuren voor kinderen, ouders/verzorgers, docenten, familieleden en vrienden om kennis te maken met wat het inhoudt om een opleiding tot professioneel danser te volgen.

Omdat we dit jaar een beperkt aantal bezoekers mogen ontvangen in de academie en geen openbare inloop kunnen organiseren voor de informatiemarkt, geven we een kleine draai aan de invulling van de dag.

Programma NBA Open Dag

Kinderen tot en met 11 jaar die graag een opleiding willen volgen aan de Nationale Balletacademie kunnen zich opgeven voor de NBA Open Dag. Naast het bezoeken van een les van de NBA leerlingen en studenten kunnen de kinderen zelf twee meedoelessen volgen. Deze meedoelessen worden gegeven door docenten van de Nationale Balletacademie.

Naast een kijkles en de meedoelessen krijgen de kinderen een showcase te zien van leerlingen van de Nationale Balletacademie en is er tijd om docenten en leerlingen vragen te stellen over de opleiding.

Het programma van de NBA Open Dag is als volgt:

09:15-09:45 - Aanvang NBA Open Dag
10:00-10:45 - Kijkles; onder begeleiding mag je bij verschillende klassen van de Nationale Balletacademie kijken die deze ochtend les hebben

11:00-11:45 - Meedoeles 1; volg een meedoeles naar keuze
11:45-12:30 - Pauze

12:30-13:30 - Showcase; studenten presenteren klassieke solo's, moderne solo's, fragmenten uit voorstellingen, Q&A sessie
13:45-14:30 - Meedoeles 2; volg een meedoeles naar keuze
14:30-15:00 - Einde NBA Open Dag

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deelname aan de NBA Open Dag?
Inschrijven kan via de het aanmeldingsformulier
Kosten € 15,00 per deelnemer.

Let op:

  • Iedere deelnemer mag maximaal 1 ouder/verzorger of docent meenemen. Aangezien de Academie voor Theater en Dans zowel een onderwijsfunctie als een theaterfunctie heeft is de toegangscheck van toepassing voor activiteiten en voorstellingen in het academie gebouw. De ouder/verzorger dient daarom voor de NBA Open Dag in bezit te zijn van een geldige qr-code en deze bij binnenkomst te tonen. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met nba-info@ahk.nl.
  • Gezien het maximale aantal bezoekers geldt vol=vol.
  • Afhankelijk van deelname of aanpassingen van Covid-19 maatregelen kan het programma gewijzigd worden.
  • Heb je een vraag over de NBA Open Dag, stuur deze dan naar nba-info@ahk.nl
Delen
 

Deelnameformulier NBA Open Dag

Open het formulier