Naar inhoud
 

Inschrijfformulier Associate Degree

Open het inschrijfformulier

 

FAQ - Frequently Asked Questions

click here

Auditierondes

Auditie
Dit jaar houden we twee auditie rondes. Op uitnodiging kun je deelnemen aan een eerste ronde in november 2021, of een eerste ronde in februari 2022. Als je deze auditie succesvol hebt doorlopen, nodigen we je uit voor de laatste ronde in maart 2022.

Live/online
Internationale auditanten willen we de mogelijkheid blijven bieden, om aan de eerste auditieronde online* deel te nemen. Uiteraard zijn internationale studenten ook van harte welkom bij de live auditie als dat hun voorkeur heeft.

Voor de tweede ronde verwachten we dat alle studenten live auditie komen doen als de omstandigheden dat toelaten.

*Als je voor de online auditie kiest, zorg er dan voor dat je je auditie in redelijke omstandigheden streamt. Bij voorkeur vanuit een studio, maar als dat niet kan, een ruimte waar je alle oefeningen kunt doen die je normaal in een balletles doet. Met ruimte om je benen op te tillen en de mogelijkheid om te springen.


Auditiedata:

Eerste ronde
Zaterdag 27 november 2021
Deadline voor het invullen van het registratieformulier is vrijdag 19 november

Vrijdag 18 februari 2022
Deadline voor het invullen van het registratieformulier is vrijdag 11 februari

Tweede ronde
Zaterdag 19 maart 2022

Locatie
Alle live audities vinden plaats op onderstaand adres. Aan de 1ste ronde mag je ook online deelnemen:

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Nationale Balletacademie
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam

Associate Degree-opleiding

De Associate Degree-opleiding is een opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Dit betekent dat een middelbare schooldiploma nodig is om aan deze opleiding te kunnen deelnemen. 
Ben je geslaagd voor je auditie bij de Nationale Balletacademie, maar zit je nog op de middelbare school, dan zul je een toets moeten doen om te bepalen of je wel of niet wordt toegelaten tot de Associate Degree. 
In het formulier vragen we je om je middelbare schooldiploma of je laatste schoolrapport te uploaden. Evenals een bevestiging van inschrijving van je huidige middelbare school.

Voor vragen over de aanmelding kunt u zich wenden tot het opleidingssecretariaat van de NBA: 020 527 7843 of nba-auditions@ahk.nl.

Delen
 

Inschrijfformulier Associate Degree

Open het inschrijfformulier

 

FAQ - Frequently Asked Questions

click here