Inschrijfformulier Associate Degree

Open het inschrijfformulier

Auditierondes

Dit jaar zullen we twee grote eerste auditie rondes houden. Op uitnodiging kun je deelnemen aan een eerste ronde in november 2020, of een eerste ronde in maart 2021. Als je geslaagd bent voor deze auditie, nodigen we je uit voor de laatste ronde in april 2021. 

Vanwege de huidige situatie en de maatregelen die de Nederlandse overheid neemt vanwege Covid19, organiseren we 28 november 2020 de eerste ronde online. Dit doen we omdat we onze internationale auditanten niet kunnen vragen om voor hun auditie twee weken in quarantaine te gaan. We zullen verschillende groepen op basis van leeftijd en tijdzones maken. 

De eerste ronde in maart is hopelijk live en vindt plaats tussen 1 maart 2021 en 20 maart 2021. Woon jij in Nederland, dan kunnen we in de periode november-maart een individuele eerste rondeauditie inplannen. De laatste ronde vindt plaats in de laatste twee weken van april 2021.

* Als je de online auditie kiest, zorg er dan voor dat je je auditie in redelijke omstandigheden streamt. Bij voorkeur vanuit een studio, maar als dat niet kan, een ruimte waar je alle oefeningen kunt doen die je normaal in een balletles doet. Met ruimte om je benen op te tillen en de mogelijkheid om te springen.

Associate Degree-opleiding

De Associate Degree-opleiding is een opleiding in het hoger beroepsonderwijs. Dit betekent dat een middelbare schooldiploma nodig is om aan deze opleiding te kunnen deelnemen. 
Ben je geslaagd voor je auditie bij de Nationale Balletacademie, maar zit je nog op de middelbare school, dan zul je een toets moeten doen om te bepalen of je wel of niet wordt toegelaten tot de Associate Degree. 
In het formulier vragen we je om je middelbare schooldiploma of je laatste schoolrapport te uploaden. Evenals een bevestiging van inschrijving van je huidige middelbare school.

Delen
 

Inschrijfformulier Associate Degree

Open het inschrijfformulier