Aanmeldingsprocedure

Het Expanded Contemporary Dance-programma verwelkomt gepassioneerde, ruimdenkende studenten met een onderzoekende geest, uit alle culturele achtergronden, dans- en uitvoeringsstijlen en delen van de wereld. Ben jij een bekwame danser die zich wil ontwikkelen tot een professioneel niveau in het brede veld van de hedendaagse dans? Wil jij het begrip van jouw eigen bewegende lichaam verdiepen? Wil je je vocabulaire over dans en performance uitbreiden? Ben je enthousiast over het verkennen van vele artistieke en culturele facetten van dansvoorstellingen? Als je antwoord op deze vragen ‘Ja’ is, schrijf je dan nu in voor de audities voor toelating tot het studiejaar 2021-2022.

Procedure en tijdlijn

! BELANGRIJK: VERLATE DEADLINE. NIEUWE DEADLINE 1 MAART !
Dit heeft natuurlijk effect op de hele tijdlijn - een nieuwe tijdlijn wordt binnenkort gepubliceerd.
 
Er zijn drie fasen van de audities voor het programma Expanded Contemporary Dance. Hieronder vind je per fase alle informatie.
 
Het auditiepanel bestaat uit docenten Expanded Contemporary Dance en gastartiesten.
 
Voorselectie -
Via video - LET OP AANGEPAST NAAR 1 MAART -
Resultaten 17 maart, nieuwe video-opdracht - Creatief proces, veelzijdigheid en prestaties
 
Ronde 1 -
Via video - Deadline: 4 april
Resultaten 27 april, nieuwe video-opdracht - Samenwerking en interview
 
Finaleronde en jurybeslissing

Live of online, afhankelijk van de omstandigheden
rond 10 mei (exacte data en tijd worden later bekend gemaakt, deze ronde vindt ook online plaats)

Er worden 24 studenten aangenomen

PRE SELECTIE ONLINE - video en vragenlijst

Hoe de video te maken

Download de partituur (PDF)

Maak je solo met behulp van de meegeleverde partituur. Richtlijnen en instructies zijn opgenomen in de partituur. Je moet de onderstaande muziektrack gebruiken.

Klik op de 3 stippen om de muziektrack te downloaden.

(downloaden in Firefox: klik met de rechtermuisknop op de audiospeler en klik vervolgens op Audio opslaan als)

 

Upload jouw video op een website als Youtube of Vimeo. Deel de link met ons. Je kan de video eventueel beschermen met een wachtwoord. Zorg ervoor dat de titel van de video jouw naam bevat.

Belangrijk:
Links naar online drives (Apple, Google, Onedrive, Dropbox etc.) of transfer sites (zoals WeTransfer) worden niet bekeken. We kunnen geen bestanden bekijken en jij kunt ons geen bestanden sturen

Succesvolle kandidaten worden uiterlijk op 19 februari op de hoogte gebracht en krijgen instructies om door te gaan naar ronde 1 van de auditie.

AANMELDEN

Vragenlijst en aanvraagformulier

Pas als je bent toegelaten tot de opleiding kun je je als student inschrijven aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Na ontvangst van een bewijs van toelating kun je je via Studielink aanmelden voor de opleiding.
LET OP: aanmelding voor de audities verloopt via het online aanmeldingsformulier en NIET via Studielink.
 
Jouw antwoorden op deze vragen zijn voor ons een kans om je beter te leren kennen en jouw interesses, passies en standpunten te ontdekken - er zijn geen ‘goede’ of ‘foute’ antwoorden. Je schrijfvaardigheid is geen selectiecriteria. Alle antwoorden moeten in het Engels of Nederlands zijn.
Tip: we raden je aan om eerst de vragenlijst te downloaden en je antwoorden voor te bereiden voordat je ze in het online formulier invoert.
 
Download de vragenlijst (PDF)

Hoe je jouw online aanvraag indient
Vul bij het werken in het online aanmeldingsformulier eerst uw persoonlijke gegevens, danservaring en vooropleiding in. Voer vervolgens uw antwoorden op de vragenlijst in en upload uw video.
Op de laatste pagina van het online aanvraagformulier wordt u gevraagd uw gegevens nog een keer te controleren en op 'submit' te klikken om uw aanvraag te verzenden.
 
Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u een automatische e-mailbevestiging.
Uiterlijk twee weken na de deadline ontvangen alle aanvragers van ons een e-mail met onze beslissing en of je wordt uitgenodigd voor de audities.
 

BELANGRIJK VOOR DE AANVRAAG - VERGEET NIET OM IN TE SUBMITTEN

Hoe weet je of je jouw formulier hebt verzonden?
GEEN BEVESTIGING E-MAIL = GEEN AANVRAAG
 
We kunnen in onze software zien dat velen van jullie het formulier al hebben ingevuld, maar niet hebben verzonden. Dit betekent dat jouw aanvraag niet is geregistreerd en we geen toegang hebben tot jouw formulier. We kunnen het niet lezen of je auditievideo zien.
 
Wanneer je je aanmeldt, ontvang je een bevestigingsmail. Als je denkt dat je je al aangemeld hebt maar geen bevestigings E-MAIL van ons hebt gekregen, betekent dit dat je aanmelding niet is binnen gekomen.  Zorg ervoor dat je het formulier opnieuw invult en na de laatste vraag op SUBMIT klikt.

Contact:
Voor vragen kunt je contact opnemen met Anouk Wognum + 31 (0) 20-5277642 anouk.wognum@ahk.nl

 

Delen