Open Dag zaterdag 25 januari 2020

Meer informatie

 

Aanmelden Docent Dans

open het aanmeldformulier

Naast minimaal een havo-diploma zijn er specifieke toelatingseisen. Deze worden getoetst door middel van een selectieprocedure, die bestaat uit drie selectierondes. Beschik je niet over het vereiste diploma, dan wordt een zogenaamde Avo-toets afgenomen, die het algemene ontwikkelingsniveau test. Als je deze toets met goed gevolg aflegt, kun je alsnog worden toegelaten.

De opleiding Docent Dans is een Kunstvakdocentenopleiding en leidt op tot een Bachelor in Education. 

Toelating en selectie

Als je wilt deelnemen aan de auditie voor de opleiding Docent dans dien je je in te schrijven via een online aanmeldformulier.

De procedure bestaat uit een online vragenlijst, waarin wordt gevraagd naar je vooropleiding, danservaring en andere gegevens. Het formulier bestaat uit verschillende pagina's. De vragen met een * zijn verplicht. Op de laatste pagina wordt gevraagd je gegevens te controleren en akkoord te gaan met het versturen.

Aanmelden voor het studiejaar 2019-2020 is mogelijk tot 8 maart 2019.

Je ontvangt na het invullen van de vragenlijst een bevestigingsmail waarin staat of alle gegevens correct zijn ontvangen. Enkele weken voor de auditie ontvang je een e-mail van de opleiding of je wordt uitgenodigd of afgewezen voor de selectiedagen.

In totaal bestaat de selectie uit drie dagen, onderverdeeld in een eerste, en tweede en een eindselectie.

De eerste selectieronde is op: 29 of 30 maart 2019. Deze bestaat uit physical practice: urban based, physical practice modern based & improvisation. Als de uitslag positief is, volgt een uitnodiging voor de tweede ronde.

De tweede ronde is op: 12 april 2019. Deze bestaat uit physical practice: ballet, physical practice: urban experimental, physical research & groepspresentaties. Als de uitslag wederom positief is volgt een uitnodiging voor de eindselectie.

De eindselectie vindt plaats op: 13 april 2019 en bestaat uit physical practice: African based, presentatie en individuele gesprekken.

Geselecteerde kandidaten ondergaan een fysiek onderzoek en een conditietest, voordat de toelating definitief gemaakt kan worden.

Het oriƫntatieweekend vindt plaats op: 9 & 10 februari 2019
Lees meer over deze mogelijkheid om kennis te maken de opleiding.

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij opleidingssecretaris Rikke Rasmussen:
Telefoon: 020 527 7636
E-mail: rikke.rasmussen@ahk.nl

Delen
 

Open Dag zaterdag 25 januari 2020

Meer informatie

 

Aanmelden Docent Dans

open het aanmeldformulier