Nieuwe dansopleiding Contemporary Dance and Performance (werktitel) 1 jaar uitgesteld

LET OP! Voor het komende schooljaar 2018-2019 kunnen studenten zich als vanouds inschrijven voor de Opleiding Moderne Theaterdans (MTD) of voor de Opleiding Urban Contemporary (JMD). De start van de nieuwe dansopleiding van de ATD is een jaar uitgesteld.

Vanaf 2019-2020 bundelen onze opleidingen Urban Contemporary (JMD) en Moderne Theaterdans hun krachten tot de nieuwe opleiding Contemporary Dance and Performance.

Dansers zijn helden. We move art! Zie jij voor jezelf een internationale toekomst als kunstenaar in dans en performance? Onze nieuwe opleiding Contemporary Dance and Performance biedt je vanaf 2019 een vooruitstrevende en zeer diverse dansopleiding. Van Cunningham en flying low tot improvisatie, hiphop en capoeira: de ontwikkeling van jouw unieke dans- en performancetalent is ons uitgangspunt.

Ontwikkel jouw unieke talent

Samen met jou creëren we de meest innovatieve, diverse en energieke dans- en performanceopleiding die er bestaat. Een opleiding die je klaarstoomt voor een levenslange carrière in dans. Die je uitdaagt om je te ontwikkelen tot een performer met uitgebalanceerde technische én creatieve skills.

Je werkt niet alleen met uitzonderlijke docenten en professionals uit de praktijk, maar ook met tal internationale gastperformers, -choreografen en -makers. We nemen jouw persoonlijkheid, wensen, keuzes, vibes, skills en kwaliteiten als startpunt.

Uitdaging

We dagen je uit om jouw unieke talent en eigen stem te ontwikkelen binnen de internationale dansgemeenschap. Om actief mee te doen in artistieke processen én in de maatschappij. Samen geven we de nieuwste dans en performance in Amsterdam, Europa en de rest van de wereld vorm. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in contemporary en publieke dans, in technieken en improvisaties, in het theater en op straat? Bekijk onze website voor updates over de performers waar je mee werkt.

Opleidingsgegevens
Artistieke leidingBojana Bauer
Studielast240 EC
Studieduur4 jaar voltijd
CROHO-code34798 (B Dans)
GraadBachelor of Arts (BA)
Delen
 

Open dag zaterdag 27 januari 2018

Meld je aan!