Programma Productie Podiumkunsten in re-CONNECT

Zondag 28 juni
14.00 - 16.00 uur

Portretten klas van 2020 - afstudeerdende OPP’ers worden gepresenteerd.
Interview met de afstuderende productieleiders - OPP'ers stellen zichzelf voor en vertellen over hun dromen en ambities.

Q&A met Urias Boerleider en Remy de Graaf en Kas Pijs

Eindwerk OPP - 
afstudeerwerken van OPP’ers, onder andere The Sound of Light van OPP-student Raïssa Pater.
We sluiten af met individuele portretten.

Maak kennis met de klas van 2020! In deze speciale OPP-uitzending komen de afstuderende studenten van de Opleiding Productie Podiumkunsten aan het woord. De studenten, ieder met eigen dromen en ambities zijn klaar om het werkveld te betreden als productieleider, voorstellingsleider, company manager, zakelijk leider, producent of creative producer. Met dank aan Sam Kosterman en Shaked Franke kan de hele klas van 2020 zich in de uitzending presenteren.

Omdat we vaak de vraag krijgen wat productiewerk eigenlijk inhoud willen we meer inzicht geven in ons vak. We gaan live een interessant gesprek over onze kijk en de ontwikkeling op het gebied van productie.

Het afstudeerwerk van een aantal studenten zal te zien zijn tijdens het re-CONNECT festival. Installatie The Sound of Light van Raïssa Pater, afstuderend student van de Opleiding Productie Podiumkunsten zal live te zien en horen zijn tijdens deze uitzending.

De afstuderend OPP studenten zijn:

(OPP Y) Arlette Schriek, Eefje Arts, Emma Boots en Lucia van der Pasch

(OPP Z) Anouk Thijsseling, Elianne Essayan, Esmee Rendering, Eva Banning, Jan de Ronde, Kas Pijs, Kelsey Lampe, Paula Braas, Raïssa Pater, Remy de Graaf, Sam Kosterman, Savan Huisman en Shaked Franke

Met dank aan Arist Richartz en Internationaal Theater Amsterdam.

Opleiding Productie Podiumkunsten tijdens re-CONNECT: kijk de uitzending van 28 juni terug

Delen