Piet Slegt

Piet Slegt

Opleiding
DAS Creative Producing
Lichting
2025

Ik ben Piet, opgeroeid in de jaren 90 in een café met wekelijks livemuziek. Door de mix van de livemuziek, bezoeken van concerten/ festivals is de liefde voor cultuurprogramma’s/ festivals geboren. 

Momenteel werkzaam als creatief producent met ervaring in festivals, muziek en (locatie) theater.  Wonend in Amsterdam met Hilde en dochters Hera en Ida. Voorliefde voor water, strand, varen & zwemmen. 

In 2003 opleiding sociaal cultureel werk afgerond, in 2007 afgestudeerd aan media & entertainment management. Freelance werkzaam geweest als productieleider in Nachtclub/ Theater Panama, productieleider (theater) voor het Oerol festival, productieleiding voor KLIK animatiefilm festival.  Momenteel werkzaam als nationaal coördinator / programmamaker Bevrijdingsfestivals voor het Nationaal comité 4 en 5 mei. 

Ik zet me als creatief producent graag in voor programma’s met een maatschappelijk thema/ verhaal. Programma’s die mensen samenbrengen en aanzetten tot zichzelf en elkaar breder te leren kennen. 

https://linktr.ee/piet_slegt

Terug naar lijst
Delen