Havanna Ramirez Molina

Havanna Ramirez Molina

Opleiding
DAS Creative Producing
Lichting
2025

Havanna Bundel is een enthousiaste aanpakker.

Ze wisselt haar werk als projectmanager af met educatieve projecten en producties in de kunst- en cultuursector.

Ze geniet ervan om zowel privé als professioneel evenementen te organiseren en mensen met elkaar te verbinden. Vanuit haar ambitie om mensen te verbinden koos zij de bachelor Culturele Maatschappelijke Vorming aan de HVA. Na het afronden van haar studie kwam haar talent voor het verbinden van mensen al snel tot uiting bij Cinekid en Kunstbende. Waar ze diverse producties heeft gerealiseerd en lesmateriaal ontwikkelde.

In 2018 startte ze als producent bij Kunstbende. Waar ze zich toewijdde aan het verbinden van jongeren met kunst. Hier groeide zij door tot projectleider van Kunstbende Noord-Holland.

Momenteel vervult ze de rol van projectmanager bij Museumnacht. In haar rol als projectmanager houdt ze zich bezig met de toegankelijkheid van het evenement in de breedste zin van het woord. Van het verbinden van doelgroepen die Museumnacht niet vanzelfsprekend bereikt, tot aan het letterlijk toegankelijk maken van het evenement.

Havanna wisselt haar werk als projectmanager af met educatieve projecten. Ze streeft naar het bevorderen van kunst bij de jeugd. Haar doel is om de volgende generaties te enthousiasmeren en verder te ontwikkelen door middel van kunst. Door educatieve programma’s te ontwikkelen, les te geven en met jongeren in gesprek te gaan hoopt zij haar missie te bereiken

Terug naar lijst
Delen