Ava Sopacua

Ava Sopacua

Ga overal open in. Neem alle informatie die je krijgt tot je en neem het mee in jouw rugzak vol met informatie en ervaringen. En.... GENIET

Ik ben Ava Sopacua (2000) en woonachtig in Den Haag. Vanaf jongs af aan wist ik dat ik een dansdocent wilde worden. Ik was altijd aan het dansen of dans aan het maken. In mijn tijd op de havo ben ik hard gaan trainen om aangenomen te worden op de opleiding Docent Dans op de ATD. Toen ik voor het eerst de academie binnen liep, voelde ik mij gelijk thuis. Na de open dag van de opleiding Docent Dans wist ik dat ik hier wilde studeren. De transculturele visie en het bewegen vanuit het ritmisch dynamische sprak mij erg aan.

Ecole des Sables

Decembervoorstellingen

6 times to move

Stage

Dans in het basisonderwijs

In mijn jaren op de opleiding Docent Dans heb ik mij gespecialiseerd op dans in het basis onderwijs. Ik heb veel affiniteit met de doelgroep kleuters (het jonge kind 4 tot 7 jaar). Vanaf de 1e stage wist ik dat ik wilde groeien in het dansdocentschap in het basisonderwijs. In het 1e en 2e leerjaar heb ik stage gelopen op twee verschillende basisscholen in Amsterdam-west en Amsterdam zuid-oost. In het derde leerjaar ben ik mij gaan verdiepen in het geven van taaldans. Het geven van taaldans is een van mijn professionele kwaliteiten geworden. Benieuwd naar wat taaldans is? Neem een kijkje op mijn Instagram of facebook pagina of stuur mij een berichtje of mailtje!

 

Dans in het voortgezet onderwijs

Taaldans voor NT2 leerlingen in het basisonderwijs

MBO opleiding dans

Terug naar lijst
Delen