The Making Of

Een millennialtragedie over de strijd met oprechte kwetsbaarheid.

Kwetsbaarheid gaat over jezelf toestaan gezien te worden.
Over de moed om niet perfect te zijn.
De bereidheid om als eerst ‘ik zie u graag’ te zeggen.
Kwetsbaarheid is het middelpunt van schaamte en angst.
Maar ook de oorsprong van plezier, verbroedering en liefde.

Maar het is moeilijk om kwetsbaar te zijn want je voelt je kut, slecht en triest.
En jij wilt dat niet voelen, dus ga je een blueberry muffin en een chai latte kopen.

Dagmar Ketelaers, Charles Pas, Nick Renzo Garcia en Romijn Scholten komen achtereenvolgens van de acteursopleiding van Utrecht, de Mime Opleiding in Amsterdam, de acteursopleiding uit Maastricht en de acteursopleiding te Arnhem. Dit is de eerste keer dat de vier scholen samenwerken aan één afstudeervoorstelling. Oostpool durfde het aan om deze nieuwe constellatie een plek te geven in hun huis. Stephen Liebman deed de begeleiding en verzorgde de eindregie.

Aan de hand van hun eigen versie van Voorjaarsontwaken van Frank Wedekind ondergaan ze een rite de passage; The Making Of is een voorstelling over representatie. Over 4 zelfdestructieve adolescenten die op de rand staan van hun existentiële reikwijdte.

Jaar

2020

Cast

concept en spel Dagmar Ketelaers, Charles Pas, Nick Renzo Garcia en Romijn Scholten | begeleiding en eindregie Stephen Liebman | dramaturgie Julia van der Putten en Madelon Kooijman | bewerking Romijn Scholten | vormgeving Charles Pas | muziek Willem Lenaerts | productie Rick Busscher en Belle Lammers | techniek Otte Stoltenborg en Sander Schaart

Met grote dank aan: Marcus Azzini, Aafje Roth, Jeroen Heijnen, Jeroen van Eekelen, Wiel Koopmans, Rudy Ruijter, Joes Brauers, Loes van der Pligt, Wout Panis, Ernst Braches, Jan Zoet, Harm van Geel, Jan Smeets, Stella van Leeuwen, Huib Folmer, Frits van Driel, Rob Ligthert, Erasmus Mackenna, het Universiteitstheater Amsterdam.

Terug naar lijst
Delen