Kay Heijnen

Kay Heijnen

Opleiding
Urban Contemporary (JMD)
Lichting
2016
E-mail
kayheijnen@gmail.com

A journey of a thousand miles begins with a single step.

Nadat ik mijn jeugd in Zuid Limburg had doorgebracht, ben ik op 17-jarige leeftijd naar de Randstad verhuisd om mijn droom te verwezenlijken. Nadat ik een jaar aan Codarts had gestudeerd, heb ik de overstap naar de AHK gemaakt. In de vier jaar studie heb ik naast dans een ontzettend grote liefde voor zingen en spelen ontwikkeld. Ik geniet er ontzettend van om deze drie disciplines met elkaar te combineren, en hoop dat ik dit nog heel erg lang kan doen. Door middel van dans / zang en spel een verhaal te vertellen is het mooiste wat er is!

Vanaf volgend seizoen zal ik te zien zijn in de musical Hair. Een fantastisch nieuwtje ! Hoop hierna nog heel erg veel mooie producties te spelen, zowel in Nederland als in het buitenland.

The Bodyguard

Mijn stage heb ik gelopen bij The Bodyguard!

Overige projecten

Freelance opdrachten

Lesgeven

Modellenwerk

Workshops volgen

Downloads

Stage

Mijn stage heb ik het afgelopen jaar bij The Bodyguard gelopen als Swing. Ik heb een jaar in het mooie Beatrix Theater te Utrecht voor volle zalen mogen spelen, te GEK ! Was een ontzettend gave ervaring. Ik weet nu ZEKER dat dit is wat ik het aller liefste doe. Hard werken, dat zeker... Maar dat applaus op het einde van de voorstelling went nooit, daar doe je het voor !

Terug naar lijst
Delen