Esmee Cornet

Esmee Cornet

Opleiding
Urban Contemporary (JMD)
Lichting
2016
E-mail
esmeecornet@msn.com
Contact
Facebook

Zit niet vastgebonden aan tijd! Er is tijd en ruimte genoeg om je dromen waar te maken.

Ik ben Esmee, ik ben geadopteerd uit China en opgegroeid in Twente, hier ben ik als klein meisje al begonnen met dansen en sindsdien nooit meer gestopt. Je zou kunnen zeggen dat deze passie begon als een leuke hobby en zo is doorgegroeid tot mijn vak. Ik haal er nog steeds veel plezier en voldoening uit en elk nieuw project is voor mij een nieuw avontuur waar ik me vol ingooi. Ik vind het fantastisch om het publiek kennis te laten maken met waar ik voor leef. Naast op het podium staan, probeer ik kinderen/pubers en jong volwassenen mijn passie voor dans mee te geven in mijn lessen en ben ik nu al een aantal jaren werkzaam als model.

Muziek!

Er komt een ontzettend nieuw en mooi avontuur waar ik me de komende tijd mee bezig ga houden, helaas moet dit nog even geheim blijven!

West Side Story

Mijn stage heb ik afgelopen jaar bij West Side Story de musical in Duitsland gedaan. In het mooie Theater in Aachen heb ik mogen optreden.

Overige projecten

Veel freelance opdrachten: videoclips en shows etc.

Lesgeven

Workshops

Modellenwerk

Choreografe

Miss verkiezingen

Stage

Ik heb stage gelopen bij West Side Story in Aachen, dit was voor mij een erg leerzame en leuke tijd, met hier en daar ook zeker wat mindere momenten, maar goed, die horen er ook bij. Het mooiste punt van deze ervaring was toch de eerste keer dat je dan echt met de productie op het podium staat.

Terug naar lijst
Delen