TAKE OFF Festival

Afstudeervoorstelling van Merijn van Beusekom, Nilay Ceber, Isa van Dam, Lisa Giezen, Edwin Klazinga, Myra van der Lee, Pleun Peters en Elke Schouten (Opleiding Theaterdocent).

De nieuwe generatie theaterdocenten, dat zijn jonge, eigenzinnige makers, werkzaam in een zeer brede praktijk en met zin om te gáán.

Op TAKE OFF laat de lichting van 2016 u kennismaken met de praktijk van de theaterdocent. Naast eigen (afstudeer)werk tonen wij werk van medestudenten, maken we u deelgenoot van verschillende onderzoeken, is er de mogelijkheid lezingen bij te wonen en in gesprek te gaan met mensen met wie u normaal niet in gesprek zou raken, of juist wel.

Voor de nog jonge bezoekers wordt er overdag een minifestival georganiseerd. Hier krijgen kinderen en jongeren de kans om als maker en speler aan de slag te gaan in workshops die toewerken naar een knallende presentatieom het verdere programma mee te openen.

Ook de inwendige mens wordt verzorgd: eten en ontmoeten zijn een wezenlijk onderdeel van het festival.
Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om tussendoor een biertje te drinken in het meest knusse theatercafé van Amsterdam: De Richel.

Wij hopen u op 25 juni te mogen verwelkomen, mee te nemen in ons werk en een voorproefje te geven van onze toekomst en de praktijk van de theatermaker|theaterdocent anno nu.

Ready for TAKE OFF!

Locatie
Frascati 4 en Theatercafé De Richel, Nes 71, Amsterdam

Tickets
Dagkaarten regulier €13       
Dagkaarten student/kind €10
Tickets online €2 goedkoper
www.frascatitheater.nl

Jaar

2016

Terug naar lijst
Delen