Floor Cremers

Floor Cremers

Opleiding
Productie podiumkunsten
Lichting
2015
Specialisatie

Productieleider

Website
www.denachtdieren.com
E-mail
cremers.floor@gmail.com
Contact
Facebook

Je moet doorzetten, ook als je even geen zin hebt. Op de lange termijn is het het echt waard. En zorg dat je alles doet met aandacht. niet alles tegelijk, want sommige dingen kunnen ook echt wel morgen.

Als productieleider wil ik graag dingen mogelijk maken die soms onmogelijk lijken. Tegelijkertijd wil ik meedenken in het artistieke concept en onderdeel zijn van een team. Het beste in elkaar naar boven halen om een verhaal te vertellen over de wereld, in welke vorm dan ook.

Erik de Vroedt en de mighty society voorstellingen die hij maakte. Ik vind het krachtig hoe theater direct iets kan zeggen over de maatschappij en wil hier graag een onderdeel van zijn in de toekomst.

Ik wil graag verder met het gezelschap dat ik net opgericht heb. De Nachtdieren, waar ik zakelijk leider en productieleider ben. Ik hoop dat we in de toekomst vele mooie voorstellingen kunnen maken!

Kwartet

Een afstudeervoorstelling met Nina Spijkers, Ilona Overweg, Ruben Wijnstok en Tim van 't Hof. Kwartet, van Heiner Muller, gespeeld door Justus van Dillen en Xander van Vledder, speelde in Frascati 4 en op het ITS Festival (2014). De voorstelling werd door de pers lovend ontvangen. Ik ben supertrots op wat we met elkaar bereikt hebben, we hebben elkaar echt samen naar een hoger plan getrokken, hele fijne samenwerking.

Overige projecten

Gif, mijn afstudeerproductie met Liliane Brakema en Lucas de Groen met An Hackselmans en Jorrit Ruijs. Deze voorstelling kende vele productionele uitdagingen, met name in het decor. De voorstelling wordt eveneens hernomen in het ITS Festival (2015).

Downloads

Stage

Ik heb tijdens mijn opleiding stage gelopen bij de Bosch Parade (zomer 2012) en bij Toneelgroep Oostpool (augustus-december 2012).

Bij de Bosch Parade was ik verantwoordelijk voor de Jeroen Parade, een onderdeel van de Bosch Parade waar zes klassen van vier basisscholen in Den Bosch aan mee deden. De kinderen (groepen 7 en 8) gingen in drie groepen mee op het vlot in de Parade. In de voorbereidingen maakten zij kostuums met kunstenaars en studeerden zij een choreografie in. Ik deed onder andere het contact tussen scholen, ouders, kunstenaars en Bosch Parade.

 

Bij Toneelgroep Oostpool was ik productieassistente voor de voorstelling Tramlijn Begeerte. Verder deed ik productie voor Jandergrouwnd, een coproductie met de Warme Winkel en verrichtte ik hand en span diensten op kantoor.

Terug naar lijst
Delen