Peggy Pickit ziet het gezicht van God

Afstudeervoorstelling van Hilde Tuinstra (Regie Opleiding), Felipe González Cabezas (Scenografie opleiding) en Daphne Karstens (Scenografie-opleiding)

“Het was een catastrofe. Een totale ramp”, met deze woorden doelt Frank niet op de humanitaire catastrofe in Afrika, waarover deze avond wordt gesteggeld. Caro en Martin Komen ontnuchterd terug van zes jaar lange toewijding in een Afrikaanse kliniek. Frank maakt carrière en heeft met zijn vrouw Liz een kind. De twee stellen zijn hecht bevriend, maar ze krijgen niet het weerzien waar ze zich op verheugden.

Tijdens hun gesprek over het 'donkere continent' krijgen vervolgen dromen, gebroken hoop en existentiële angsten de overhand.

Peggy Pickit ziet het gezicht van God gaat over het verlangen om ergens deel van uit te maken, om erkend te worden en de beste bedoelingen te hebben. Vergelijken we ons onderling en verlangen we altijd naar het ‘andere’? Levenskeuzes, idealisme en cynisme botsen om een avond lang te knetteren.

Vertaling, bewerking en regie: Hilde Tuinstra (Regie Opleiding)
Dramaturgie: Susanne Visser
Spel: Thomas Oerlemans, Lotte Dunselman, Jakob Nieuwenhuijsen, Lottie de Bruijn
Decor: Felipe González Cabezas (Scenografie opleiding)
Kostuums: Daphne Karstens (Scenografie opleiding)
Licht: Bart van den Heuvel  (Opleiding Techniek en theater)
Geluid: Timo Merkies
Techniek: Daan Ottevanger (Opleiding Techniek en theater)
Productie: Simone Scholts
Productieassistentie: Pille-Riin Lillepalu en Sarah Steeman (Opleiding Productie podiumkunsten)
Begeleiding: Jappe Claes (Regie), Jan Klatter (Decor), Carly Everaert (Kostuums), Bas de Bruijn (Techniek)

Deze productie doet mee aan de Duurzaamheidsweek van de AHK! Het lichtontwerp van de voorstelling is volledig gemaakt met LED-verlichting.

Jaar

2013

Terug naar lijst
Delen