Tatiana Pratley

Tatiana Pratley

Opleiding
Regie - Theater
Lichting
2012
Contact
Facebook

Jacques Tati, Federico Fellini, Marthaler, Jan Lauwers, Jan Fabre, Matthew Barney, René Magritte, Bas Jan Ader, Tjitske Jansen, Jan Arends, Henry Purcell, kunstschaatsen, ronddwalen

Wij Slapen Niet

Een vakbeurs. Vier dagen. Slapen is taboe. Hoe langer je doorwerkt, hoe moeilijker het wordt om te stoppen. De medewerkers en bezoekers van de beurs leven op adrenaline en onder grote werkdruk. Wij slapen niet is een onderzoek naar de beeldtaal van netwerkborrels, grijze pakken, powerpoints en entertainmentgelegenheden. Waar ligt de grens tussen in dienst staan en jezelf verliezen? Een hyperrealistisch muzikaal beeldverhaal over de intieme relatie tussen mens en werk.

Concept en Regie: Tatiana Pratley
Scenorgrafie: Janne Sterke
Geïnspireerd op: vakbeurzen over e-commerce, marketing en klantcontact, Henry Pucell, Matthew Barney en Jeroen Bosch

Overige projecten

Bungee Jumping of het verhaal van gouden vis
In een wereld waar zo veel mogelijk risico’s zijn uitgebannen zoeken Roland en Laura avontuur in een donker bos. Verkleumd en verdwaald ontmoeten zij een man die hunkert naar een wonderlijk verhaal. Vierdejaars regiestudent Tatiana Pratley regisseert dit absurdistische sprookje over hebzucht, geloof en verbeeldingskracht van de Estse auteur Jaan Tätte. Bungee Jumping of het verhaal van Gouden Vis, voor het eerst te zien in Nederland, is een onvoorspelbare trip over overgave en bedrog, een poging om de onttoverde wereld haar magie terug te geven.

Regie: Tatiana Pratley
Auteur: Jaan Tätte
Scenografie: Janne Sterke

Stage

E La Nave Va - Regie: Johan Simons - Münchner Kammerspiele

Husbands - Regie: Ivo van Hove - Toneelgroep Amsterdam

Terug naar lijst
Delen